Live

Trump declară că Xi Jinping i-a scris un „mesaj frumos” după tentativa de asasinat

Data publicării:
Donald Trump și Xi Jinping. Foto: Profimedia Images

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, sâmbătă, că preşedintele chinez Xi Jinping i-a scris un „mesaj frumos”, după ce candidatul republican la Casa Albă a suferit o rană la ureche, în timpul unei tentative de asasinat de săptămâna trecută.

"(Xi) mi-a scris un mesaj frumos zilele trecute, când a auzit ce s-a întâmplat", a declarat Trump mulţimii din Grand Rapids, Michigan, în primul său miting de campanie de la tentativa de asasinat din 13 iulie, informează Reuters, potrivit News.ro. 

Trump a menţionat scrisoarea lui Xi Jinping în timp ce vorbea despre politica sa economică faţă de China din timpul preşedinţiei sale, adăugând: „M-am înţeles foarte bine cu preşedintele Xi".

Fostul preşedinte american a făcut, de asemenea, referire la mesajele altor lideri mondiali în urma împuşcăturilor care au fost trase spre el în cadrul unei tentative de asasinat de la un miting din Pennsylvania.

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a acceptat joi oficial nominalizarea Partidului Republican pentru a fi candidatul său la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce spun Kievul și Kremlinul despre cea de-a doua presupusă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump

Ce făcea Trump cu câteva secunde înainte ca împușcăturile să răsune din nou în jurul lui. Filmul evenimentelor

Donald Trump reacționează public după a doua tentativă de asasinat asupra sa. Ce a scris republicanul pe Truth Social

Nepoata lui Donald Trump, într-o nouă carte: „El m-a împins la terapia cu ketamină”. Povestea unei familii disfuncționale

Partenerii noștri