Live

Suma uriașă pe care a primit-o Stormy Daniels de la susținătorii ei după ce a depus mărturie în procesul lui Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
Actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a depus mărturie în dosarul în care Donald Trump este acuzat că i-ar fi făcut acesteia mai multe plăți ascunse în perioada în care el era președinte. Sentința în acest proces a fost amânată până în septembrie. Foto: Stormy Daniels / Sursa foto: Profimedia Images

Actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a depus mărturie în dosarul în care Donald Trump este acuzat că i-ar fi făcut acesteia mai multe plăți ascunse în perioada în care el era președinte. Sentința în acest proces a fost amânată până în septembrie.

Între timp, însă, stareleta a spus că a primit amenințări dure de la susținătorii fostului președinte american, astfel că, fanii actriței s-au mobilizat. Au strâns peste 900.000 de dolari, bani meniți să o ajute să se mute într-o locuință mai sigură și să dea înapoi taxele legale după ce a depus mărturie în procesul penal care a dus la condamnarea lui Donald Trump pentru 34 de infracțiuni, potrivit The Guardian

Fanii lui Stormy Daniels vor să strângă 1 milion de dolari pentru actrița de filme pentru adulți. Ce spun reprezentanții campaniei de strângere de fonduri

Banii strânși până acum provin dintr-o campanie online a GoFundMe inițiată de un prieten și fost manager al actriței de filme pentru adulți.  El a descris modul în care susținătorii lui Trump au bombardat-o cu hărțuiri pe rețelele de socializare, inclusiv amenințări cu violarea și uciderea fiicei sale și a altor membri ai familiei. Planul inițiatorilor acestei campanii este să strângă suma de 1 milion de dolari pentru Stormy Daniels. 

„A devenit nesigur pentru familia și animalele ei de companie. Stormy are nevoie de ajutor pentru a-și reloca familia într-un loc în care să se simtă în siguranță. Ea are nevoie de asistență pentru a putea continua să plătească taxele tot mai mari, astfel încât Trump să nu câștige doar pentru că buzunarul său pare nesfârșit”, a scris organizatorul strângerii de fonduri, Dwayne Crawford, pe pagina campaniei. 

„Mi-am pierdut... mai ales liniștea, mai ales intimitatea fiicei mele și timp, timp pe care nu-l voi mai recupera niciodată cu ea", a spus Stormy Daniels, care a povestit că datorează 500.000 de dolari unui avocat, bani pe care nu-și permite să-i plătească.

Așa-numita campanie "I Stand with Stormy Daniels" - care, până vineri, strânsese peste 940.000 de dolari de la aproximativ 17.600 de donatori - vine ca urmare a rolului-cheie jucat de Stormy Daniels în condamnarea lui Trump, la sfârșitul lunii mai, sub acuzația de falsificare a registrelor comerciale. 

De ce este acuzat Donald Trump în „scandalul Stormy Daniels"

Stormy Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a fost plătită cu 130 000 de dolari pentru a păstra tăcerea cu privire la o întâlnire sexuală extraconjugală pe care ar fi avut-o cu Donald Trump cu un deceniu înainte de victoria acestuia în alegerile prezidențiale din 2016. Plata către Daniels a fost înregistrată în mod fals drept cheltuieli juridice, potrivit procurorilor, care au obținut în cele din urmă o condamnare împotriva lui Trump într-un tribunal din statul New York cu ajutorul mărturiilor actriței. 

Luni, instanța supremă a SUA a susținut că președinții se bucură de o imunitate largă împotriva urmăririi penale în legătură cu acțiunile lor în funcție - ceea ce ar trebui să îl ajute substanțial pe Trump în încercarea sa de a învinge procesele penale aflate pe rol împotriva sa pentru acuzații de păstrare necorespunzătoare a documentelor clasificate și de încercare de a submina rezultatul alegerilor din 2020 pe care le-a pierdut în fața lui Joe Biden.

Una dintre consecincele cele mai imediate ale hotărârii instanței supreme a fost ca judecătorul din New York să amâne pronunțarea sentinței lui Trump în cazul care a implicat-o pe Daniels. Inițial, aceasta fusese programată pentru 11 iulie, însă Merchan a stabilit provizoriu data de 18 septembrie, după ce echipa juridică a fostului președinte i-a cerut să o amâne. 

Editor : Andreea Burghelea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Israelul nu le-a dat americanilor asigurări că nu va viza instalaţiile nucleare ale Iranului. Trump propune lovirea lor

Cu o lună înaintea prezidenţialelor, Biden este îngrijorat că votul nu va fi „paşnic”

Bruce Springsteen o susţine pe Kamala Harris şi îl consideră pe Trump „cel mai periculos candidat prezidenţial din viaţa mea”

Cântărețul country Garth Brooks a fost acuzat de viol de fosta sa coafeză. Victima povestește că s-a gândit să se sinucidă

Partenerii noștri