Live

Focuri de armă la o sală de bowling din SUA. 3 morți și mai mulți răniți

Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Guliver/GettyImages

Trei persoane au fost ucise şi alte trei rănite într-un atac armat care a avut loc sâmbătă la o sală bowling din Rockford, Illinois, SUA. Un suspect a fost arestat, potrivit poliţiei.

Poliţia a fost chemată în jurul orei 18:55 la sala de bowling unde s-au tras mai multe focuri de armă, a declarat şeful poliţiei Daniel O'Shea într-un briefing de ştiri, sâmbătă târziu.

„Când ofiţerii au ajuns la faţa locului, atacatorul era încă în clădire”, a spus O'Shea. „Persoana care credem că este responsabilă este posibil să o avem în custodie”, a completat acesta.

Poliţia din Rockford a postat ulterior pe Twitter că un „suspect este în arest”.

Printre victime se află cel puţin doi adolescenţi, deşi O'Shea nu a spus dacă au fost ucişi, amploarea rănilor lor sau vârsta exactă.

Nu este clar dacă oamenii care au fost împuşcaţi erau angajaţi sau patroni. Împuşcăturile au avut loc atât în ​​interiorul, cât şi în afara pistei de bowling, potrivit CNN, preluat de Mediafax.

Reprezentanţii locaţiei au postat pe pagina de Facebook mesajul: „Rugaţi-vă, vă rugăm”.

„Sunt supărat şi întristat de violenţa din această seară de la Don Carter Lanes”, a declarat primarul Rockford, Tom McNamara, într-o declaraţie postată pe Facebook. „Gândurile mele sunt la familiile celor care şi-au pierdut persoanele dragi. Mă gândesc şi la cei răniţi şi speranţele mele sunt alături de ei pentru o recuperare rapidă şi completă”.

Rockford este la aproximativ 150 km de Chicago, lângă graniţa Illinois-Wisconsin.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat care urma să comită un masacru la un parc de distracții din SUA s-a sinucis în toaletă înainte de atac. "Nu sunt un ucigaș"

Poliția a fost trimisă la casa atacatorului din Maine înainte de masacru, existând temeri că "va claca și va comite un atac armat"

Nimeni nu iese din casă în Maine, frica a cuprins orașul închis după atacul armat. Bărbatul care a ucis 18 oameni e căutat de 24 de ore

Masacru într-un mall din Texas. Un bărbat a ucis opt oameni după ce a început să tragă cu arma "în toate direcţiile"

Partenerii noștri