Live

Stoltenberg, despre vizita lui Viktor Orban în capitala Rusiei: „Nu reprezintă NATO la Moscova, ci propria sa ţară”

Data publicării:
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Foto: Profimedia Images

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a declarat vineri, la Bruxelles, că premierul ungar Viktor Orban nu reprezintă NATO la Moscova, ci propria ţară. Șeful NATO precizează că Orban a informat Alianţa în avans despre vizita sa în capitala Rusiei.

„Orban nu reprezintă NATO la Moscova, ci propria sa ţară”, a spus Stoltenberg în conferinţa de presă premergătoare summitului NATO de la Washington de săptămâna viitoare, informează Agerpres, potrivit Reuters

El a precizat că premierul ungar a informat NATO în avans despre vizita la Moscova şi că este sigur că vor avea loc discuţii pe această temă şi la summitul Alianţei Nord-Atlantice de la Washington.

Stoltenberg a reiterat faptul că Ungaria a sprijinit în trecut mai multe declaraţii care condamnau invazia Rusiei asupra Ucrainei.

„Este important ca toţi aliaţii, inclusiv Ungaria, să fie de acord că Rusia este agresoarea şi este responsabilă pentru război", a subliniat secretarul general al NATO. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Umilință pentru armata lui Putin. Cea mai modernă dronă a Moscovei a fost doborâtă și este în mâinile ucrainenilor (presă)

Protest cu mii de oameni la Budapesta față de „propaganda guvernamentală din presă”. „Ne-am săturat de minciuni”

„Fără curent, fără apă, fără gaze”. Zeci de mii de ucraineni au fugit în ultima lună dintr-un oraș-cheie

O jurnalistă a întrebat-o pe amanta lui Putin de ce nu are copii. Imediat au apărut polițiștii care au verificat-o și interogat-o

Partenerii noștri