Live

Video&Foto Soldații ruși au primit icoane cu Putin pe front. „Oricât de mult îmi iubesc țara, asta deja e o mare porcărie”

Data actualizării: Data publicării:
Putin sub formă de sfânt, pe icoane trimise soldaților ruși pe front în Ucraina. Sursă foto: Twitter / Perm36.6

O filmare care s-a viralizat pe rețelele sociale arată că soldații ruși au primit icoane cu Vladimir Putin înfățișat în chip de sfânt, în pachetele cu ajutoare de Paști trimise pe front.

Dezvăluirea a fost făcută de site-ul rusesc Perm36.6, care a publicat un video care ar fi fost trimis de un militar care a primit un astfel de colet. 

Pachetele ar fi fost trimise de partidul Rusia Unită (al președintelui Vladimir Putin), iar soldatul care l-a primit este mobilizat în regiunea Zaporojie, potrivit sursei citate.

Soldatul desface pachetul, care poartă sigla partidului lui Putin, și scoate niște pahare din plastic, pungi cu produse alimentare, se văd și câteva conserve, iar apoi scoate o pungă în care se văd icoane religioase înfățișându-l pe Putin.

„Oricât de mult îmi iubesc țara, asta e deja o mare porcărie”, ar fi comentat soldatul, potrivit Perm36.6. 

Ulterior, un reprezentant al partidului Rusia Unită a negat că partidul ar fi trimis icoane cu Putin și a susșinut că este vorba despre o înscenare, a mai precizat Perm36.6.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul internațional ucrainean Anatoliy Tymoshchuk a devenit antrenor secund la „echipa de suflet” a lui Putin/ „Marele trădător”

Rusia a publicat lista țărilor care nu sunt pe placul lui Putin. Ungaria și Slovacia, singurele state UE care nu au fost incluse

Atac rusesc asupra Harkovului. Peste 20 de oameni au fost răniți, printre care și copii

Zelenski răspunde la întrebarea „Când se va termina războiul?”

Partenerii noștri