Live

Serena Williams, supărată că i s-a refuzat accesul la un restaurant din Paris, cu stele Michelin. Răspunsul primit de americancă

Data actualizării: Data publicării:
Serena Williams. Foto: Profimedia

Serena Williams s-a plâns pe o rețea socială că un restaurant cu stele Michelin din Paris i-a interzis accesul, ei și copiilor săi, relatează The Independent.

Într-o postare distribuită pe rețeaua X, fosta mare campioană a susținut că ea și familia ei nu au fost primiți pe terasa restaurantului Peninsula. În postare, ea a subliniat că aceasta a fost prima dată când i s-a refuzat accesul alături de familie.

„Da, @peninsulaparis”, a scris ea. „Mi s-a refuzat accesul pe terasă cu copiii mei, pentru a mânca într-un restaurant gol, cu ​​locuri frumoase [sic]. „Întotdeauna o premieră.”

În secțiunea de comentarii, fanii americnacei au susținut-o imediat pe marea campioană de tenis, un utilizator făcând referire la valoarea netă de aproape 100 de milioane de dolari a averii lui Williams: „Poți cumpăra tot blestemul de loc”.

Un altul a adăugat: „Cine nu face loc unei regine?”

„Vi s-a refuzat accesul pentru că slujeau prejudecăți”, a remarcat altcineva. „Să le fie rușine”.

Hotelul în cauză s-a apărat, spunând că în acea noapte toate mesele erau rezervate din timp.

„Stimată doamnă Williams”, i-a transmis hotelul. „Vă rugăm să acceptați scuzele noastre cele mai profunde pentru dezamăgirea pe care ați avut-o în seara asta. Din păcate, locația noastră de pe acoperiș era într-adevăr plină, iar singurele mese neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gourmet, „L’Oiseau Blanc”, care era rezervat în totalitate”.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un comisar de poliție a fost prins în flagrant luând „taxă de protecție” de la patronul unui restaurant din Vâlcea

Ed Sheeran și „Thor”, cuceriți de bucătăria românească. Un fel de mâncare le-a plăcut atât de mult, încât au cerut porție dublă

Povestea primei întâlniri dintre Serena Williams și Alexis Ohanian. A venit cu asistentul și agentul și a început "interogatoriul"

8 euro. Cam atât ar trebui să plătești dacă ceri o farfurie goală la restaurant

Partenerii noștri