Live

Un urs a ucis o femeie în apropiere de Sankt Petersburg. Animalul era ținut pentru dresaj

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Getty Images

Poliţia rusă a împuşcat mortal un urs după ce acesta a atacat şi a rănit mortal o femeie într-un sat lângă Sankt Petersburg, a declarat joi Comitetul de Investigaţii al Rusiei. femeia era dresor de animale și avea doi urși, pe care îi folosea pentru spectacole, scrie presa locală din regiunea Sankt Petersburg.

Femeia, care era specializată în dresajul animalelor, lucra cu animale sălbatice pe proprietatea sa, potrivit anchetatorilor, scrie Agerpres, preluând dpa.

Iniţial, nu a fost clar cum s-a produs accidentul. Mass-media locale relataseră anterior despre atac şi publicaseră iniţial o fotografie cu trupul femeii, urmată de imaginea unui urs ucis.

Potrivit anchetatorilor, un al doilea urs aflat într-o cuşcă nu prezenta un pericol pentru public.

În Rusia, urşii sunt încă folosiţi în spectacolele de circ.

Publicația locală Fontanka scrie că femeia ucisă făcea parte dintr-o familie cu tradiție lungă în lumea circului și că avea doi urși pe care îi folosea pentru spectacole. 

Incidentul s-ar fi produs în timp ce femeia hrănea urșii, după cum a declarat fiul ei serviciilor de intervenție, pe care tot el le-a alertat.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Inconștiență pe Transfăgărășan: Un bărbat cu un copil în brațe s-a apropiat de urs și i-a înjurat pe pădurari că nu a putut face poze

Urșii cerșetori de pe Transfăgărășan vor fi relocați. Fechet: „Când nu va mai avea cine să-i hrănească, vor ataca gospodăriile”

Turiştii care hrănesc urşii pe Transfăgărăşan vor fi amendaţi de două ori. Ce anunță Agenția de Mediu

Momentul în care un urs atacă o mașină pe Transfăgărășan. Animalul mușcă geamul unui pasager

Partenerii noștri