Live

Steven Seagal s-a arătat dispus să lupte pentru Rusia în războiul din Ucraina

Data publicării:
Actorul Steven Seagal este total de partea Rusiei și a războiului pe care Putin l-a declanșat în Ucraina. Foto: Profimedia Images 

Actorul american Steven Seagal, apropiat de Vladimir Putin și numit Reprezentantul Special al Ministerului de Externe al Rusiei pentru legăturile umanitare ruso-americane, a spus că este dispus să se ducă pe front pentru a apăra Rusia, scrie site-ul rusesc Gazeta.ru.

Steven Seagal a făcut această afirmație în documentarul său numit „În numele justiției”. În plus, el a spus că, la o zi după ce Vladimir Putin a declanșat războiul, i-a trimis o scrisoare de susținere liderului de la Kremlin.

„I-am scris că acum vom vedea cine sunt adevărații noștri compatrioți, cine sunt prietenii noștri și cine sunt dușmanii noștri. Voi fi alături de președintele meu și voi lupta cu președintele meu”, a spus Steven Seagal.

Cetățean al Rusiei din anul 2016 și decorat personal de Putin cu „Ordinul Prieteniei” pentru „contribuția sa la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale”, Steven Seagal a avut mai multe luări de poziție pro-Moscova legate de război.

În luna mai, el a spus că lucrează la un documentar despre acțiunile trupelor ruse de pe frontul ucrainean, și că a vizitat mai multe zone, vorbind cu soldați ruși. El a spus apoi că a fost șocat să descopere că „localnicii ucraineni nu cred că au naziști printre ei”, făcând referire la retorica Moscovei, care a spus că a atacat Ucraina pentru a o denazifica.

Editor : B.E.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Volodimir Zelenski neagă că subiectul unei încetări a focului cu Rusia este discutat în timpul turneului său european

Șeful NATO spune lumii să nu se mai îngrijoreze legat de o nouă președinție Trump. Cum argumentează

Moscova acuză Occidentul de o acțiune de „kompromat” legată de utilizarea armelor chimice în Ucraina de către forțele ruse

Ucrainean arestat după ce a anunțat public că dezertează. Care sunt nemulțumirile lui Serghii Gnezdilov la adresa armatei Kievului

Partenerii noștri