Live

Medvedev vrea ca toate informațiile persoanele ale „dușmanilor Rusiei” să fie făcute publice: Așa vor ști că venim după ei

Data publicării:
Foto: Profimedia

Într-o postare cu limbaj violent pe contul său de Telegram, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federație Ruse, fost premier și prim-ministru al Rusiei, Dmitri Medvedev a cerut să fie realizată o bază de date cu informațiile personale ale „dușmanilor Rusiei”.

Apelurile de a ucide cetățeni ruși sau de a efectua lovituri în adâncul Rusiei nu ar trebui să rămână nepedepsite, iar răsplata pentru acestea trebuie să fie inevitabilă, a scris Medvedev pe canalul său Telegram, potrivit Tass.

Fostul președinte rus a  subliniat necesitatea de a „aminti apelurile criminale ale ciudaților occidentali individuali și de a se pregăti pentru retribuție”. „Principalul lucru aici este inevitabilitatea. Nu este atât de important când anume va veni răzbunarea. Ceea ce este important este inevitabilitatea acesteia”, a subliniat Medvedev. „Astfel încât fiecare creatură, indiferent de națiunea, credința, cetățenia și poziția sa, care a comis o crimă împotriva țării și poporului nostru, sau orice gunoi nebun, strigând pur și simplu: «Ucideți civili în Kursk!» să știe: vom veni după ei”.

„În ciuda unui număr de probleme juridice evidente, merită luată în considerare crearea unei baze de date publice deschise a dușmanilor noștri, cu datele lor personale, în scopuri destul de practice”, a concluzionat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

Mesajul lui Medvvedev se înscrie în discursul deja obișnuit al oficialului rus referitor referitor la cum ar trebui să reacționeze autoritățile și poporul rus față de sancțiunile impuse de Occident țării sale și față de Ucraina cu care se află în război de mai bine de doi ani și jumătate.

În iulie, Medvedev a denunţat promisiunea făcută la summitul NATO de la Washington privind „calea ireversibilă” către o eventuală aderare a Ucrainei la Alianţa Nord-Atlantică şi a afirmat că Rusia ar trebui să acţioneze pentru „dispariţia” atât a Ucrainei, cât şi a NATO. Afirmația și-a postat-o pe conturile sale pe rețelele de socializare, Telegram și X (fostă Twitter).

Anterior, în luna mai, Dmitri Medvedev a amenințat cu lovituri nucleare împotriva capitalelor occidentale, făcând referire la declarații ale președintelui francez, Emmanuel Macron, care a spus că ar trimite trupe în Ucraina. Fostul locțiitor al lui Putin la Kremlin a spus că Ucraina e o „țară non-existentă” și i-a numit „bastarzi” pe liderii țărilor occidentale.

Editor : B.E.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia este pregătită să reia testele nucleare. Ar fi primul ordin de acest gen după o pauză de 34 de ani

Occidentul finanțează armata lui Putin prin creșterea achizițiilor de combustibil ieftin rusesc (Politico)

„Regimurile totalitare răspândesc noi droguri sintetice pentru a le folosi în lupta contra Occidentului”, spune un specialist ceh

Rusia amenință din nou Occidentul și Ucraina cu distrugerea Kievului. Medvedev: Asta va fi tot. Un punct distrus, gri

Partenerii noștri