Live

Rusia susține că a distrus o unitate ucraineană de sabotaj înarmată de țările NATO, în regiunea Kursk 

Data publicării:
Rusia se luptă cu forțele ucrainene în regiunea Kursk din 6 august. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Profimedia Images

Armata rusă spune că a distrus o unitate ucraineană de recunoaștere și sabotaj care era înarmată cu arsenal din țările NATO, în regiunea Kursk, a informat vineri agenția rusă de presă de stat RIA, citând surse de securitate neidentificate.

Eșantioane de arme de calibru mic fabricate de Statele Unite și Suedia au fost confiscate la locul de lichidare a unui grup de sabotaj ucrainean din apropierea satului Kremyanoe din regiunea Kursk”, a transmis RIA, citând un oficial rus de securitate, conform Reuters.

Trupele ruse au confiscat o pușcă de asalt AK 5 de fabricație suedeză, precum și o pușcă de asalt cu carabină M4 și o mitralieră M2 Browning de fabricație americană, a declarat oficialul RIA.

Rusia se luptă cu forțele ucrainene la Kursk din 6 august, când Kievul a lansat o incursiune fulger în cel mai mare atac asupra teritoriului suveran al Rusiei de după al Doilea Război Mondial.

Citește și Ofensiva din Kursk schimbă regulile războiului. Zelenski încearcă să forțeze nu doar mâna lui Putin, dar și a lui Biden (Analiză BBC)

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia este pregătită să reia testele nucleare. Ar fi primul ordin de acest gen după o pauză de 34 de ani

„Înaltă trădare”: 15 ani de închisoare pentru un angajat ucrainean din sectorul apărării, acuzat că oferea Rusiei informații secrete

De ce refuză Germania să trimită rachete Taurus în Ucraina. ”Este ceea ce s-ar putea numi o problemă personală”

Parlamentul georgian adoptă o lege controversată inspirată de Rusia care interzice „propaganda relaţiilor homosexuale şi incestului”

Partenerii noștri