Live

Rusia a atacat cu drone regiunea Odesa. Cel puțin cinci persoane au fost rănite

Data publicării:
Sursa foto: Procuratura Regională din Odesa

Rusia a atacat cu drone regiunea Odesa, din sudul Ucrainei. În urma atacului, cinci persoane au fost rănite, un bloc de apartamente a fost avariat, a anunţat miercuri guvernatorul regiunii, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Guvernatorul Oleh Kiper a declarat că atacul a cauzat un incendiu într-o clădire în construcţie. Focul s-a extins şi a afectat ferestrele şi faţada blocului de nouă etaje.

Armata ucraineană a precizat că a doborât 21 din cele 22 de drone lansate de armata rusă marţi noaptea.

Potrivit Kievului, forţele ruse au lansat şi trei rachete balistice asupra regiunii Poltava, situată în centrul Ucrainei.

Guvernatorul acestei regiuni, Filip Pronin, a afirmat că atacul a avariat un obiectiv industrial, fără a se înregistra răniţi. Infrastructura civilă nu a fost afectată.

De partea sa, armata rusă a anunţat miercuri că a doborât în cursul nopţii 47 de drone ucrainene, dintre care 24 deasupra regiunii ruse Briansk, frontalieră cu Ucraina.

„În timpul nopţii au fost împiedicate tentative ale regimului de la Kiev de a comite atacuri teroriste cu drone aeriene contra teritoriului rus”, a indicat Ministerul Apărării rus într-un comunicat.

Cinci drone au fost doborâte în regiunea Belgorod, iar două deasupra regiunii Kursk. Cele două regiuni au de asemenea frontieră cu Ucraina

Editor : A.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Stare de urgență într-o regiune din Rusia, după ce Ucraina a aruncat în aer un depozit cu armament

După ce l-a eliberat, Rusia a condamant un american pentru „mercenariat”. Ce pedeaspsă a stabilit tribunalul din Moscova

Nouă cenzură în Turcia și Rusia. Ankara și Moscova blochează accesul la o cunoscută aplicație de mesagerie

Atac ucrainean cu zeci de drone în vestul Rusiei, 47 au fost doborâte de apărarea rusă. Zelenski cere rezultate mai rapide pe front

Partenerii noștri