Live

Robert F. Kennedy Jr. va avea protecție din partea Secret Service. A cerut Biden, după incidentul cu Trump

Data publicării:
Robert F. Kennedy Jr. Foto: Profimedia Images

Candidatul independent la președinție Robert F. Kennedy Jr. va primi protecție din partea US Secret Service la indicația președintelui Joe Biden, a anunțat luni secretarul pentru Securitate Internă Alejandro Mayorkas, transmite CBS News. Numele de Kennedy este asociat unor tragedii: tatăl candidatului Kennedy, senatorul Robert F. Kennedy, și unchiul său, președintele John F. Kennedy, au fost asasinați la mai puțin de cinci ani distanță unul de celălalt.

Preşedintele american Joe Biden a cerut ca Robert F. Kennedy să beneficieze de protecţia Secret Service, a anunţat secretarul pentru Securitate Internă al SUA, Alejandro Mayorkas, după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump.

„În lumina evenimentelor din acest weekend, preşedintele mi-a cerut să lucrez cu Secret Service pentru a asigura protecţia lui Robert Kennedy Jr.”, a declarat Alejandro Mayorkas.

El a recunoscut luni că tentativa de asasinat împotriva fostului preşedinte şi candidat republican la Casa Albă, Donald Trump, s-a produs din cauza unei „breşe” de securitate.

Secret Service din SUA, care se ocupă şi de securitatea lui Donald Trump, se subordonează direct departamentului lui Mayorkas.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Președintele american crede că Secret Service are nevoie de mai mult ajutor. Agenția are peste 8.000 de angajați

Ce a spus Nicușor Dan când a fost întrebat dacă va semna pentru candidatura lui Mircea Geoană, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi

Nicușor Dan a semnat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă la președinția României. Reacția liderului PNL: „Mulțumesc, Nicușor Dan”

„Nu e cea mai bună variantă, dar nici cea mai rea”. Cum a arătat evenimentul care a oficializat candidatura lui Ciucă la prezidențiale

Partenerii noștri