Live

Putin îl preferă în continuare pe Biden, chiar și după dezbaterea dezastruoasă cu Trump: „Ce, nu ştiam ce se poate întâmpla? Ştiam”

Data publicării:
Vladimir Putin a mai spus că a acordat puţină atenţie informaţiilor din mass-media cu privire la dezbatere. FOTO: Profimedia Images

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi că a văzut fragmente din dezbaterea televizată dintre preşedintele în exerciţiu american, Joe Biden, şi candidatul republican Donald Trump, dar că preferinţa sa pentru Biden ca viitor preşedinte al SUA a rămas neschimbată, relatează Reuters.

Întrebat de un reporter al televiziunii de stat dacă Biden sau Trump ar fi mai bun (pentru Rusia), dacă preferinţa sa declarată public pentru Biden s-a schimbat după recenta dezbatere televizată şi dacă a văzut-o, Putin a răspuns: „Nu s-a schimbat nimic”.

„Ce, nu ştiam ce se poate întâmpla? Ştiam”, a remarcat Putin, care a declarat în repetate rânduri că el simte că Biden este preferabil ca viitor preşedinte al SUA în locul lui Donald Trump, chiar şi după ce Joe Biden l-a catalogat pe liderul rus drept „un ticălos nebun”. 

Putin a declarat că a văzut unele părţi din dezbaterea televizată între Biden şi Trump pentru că a avut alte treburi de rezolvat.

„Am văzut câteva fragmente...căci am destule de făcut”, a spus Putin.

Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, a avut o prestaţie slabă în timpul dezbaterii, ceea ce a adus în prim-planul campaniei întrebări legate de vârsta şi capacitatea sa mentală.

Putin a mai spus că a acordat puţină atenţie informaţiilor din mass-media cu privire la dezbatere, deşi nu a putut să o ignore, deoarece Statele Unite au rămas o mare putere, potrivit Reuters.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kamala Harris vs Donald Trump. Cum stau cei doi candidați în sondaje, cu o lună înainte de alegeri

Zelenski îşi va prezenta „Planul Victoriei” la reuniunea de la Ramstein. Cum au catalogat SUA propunerile Ucrainei

O jurnalistă a întrebat-o pe amanta lui Putin de ce nu are copii. Imediat au apărut polițiștii care au verificat-o și interogat-o

Israelul nu le-a dat americanilor asigurări că nu va viza instalaţiile nucleare ale Iranului. Trump propune lovirea lor

Partenerii noștri