Live

Papa Francisc s-a îmbolnăvit și își anulează toate audiențele de astăzi

Data actualizării: Data publicării:
Papa Francisc. Foto: Profimedia Images

Papa Francisc, în vârstă de 87 de ani, şi-a anulat programul de luni din cauza unei stări gripale uşoare şi ca măsură de precauţie înaintea unei călătorii apostolice programate începând de joi în Luxemburg şi Belgia, informează agenţiile EFE şi Reuters, potrivit Agerpres. 

"Din cauza unei stări gripale uşoare şi ca măsură de precauţie având în vedere călătoriile din următoarele zile, audienţele papale programate pentru astăzi au fost anulate", a transmis biroul de presă al Vaticanului într-o informare.

Pontiful a încheiat recent cea mai lungă călătorie apostolică a pontificatului său, între 2-13 septembrie, în patru ţări din Asia şi Oceania.

Papa Francisc are programată o călătorie apostolică în Luxemburg şi Belgia în perioada 26-29 septembrie. Aceasta este, potrivit Vatican News, a 46-a călătorie apostolică a papei Francisc.

Editor : A.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cel mai mic stat din lume va apărea în Balcani: „Vaticanul musulmanilor”, condus de Baba Mondi, liderul unei secte islamice, în Albania

Austeritatea a ajuns și la Vatican. Prelații, invitați să facă economie

VIDEO Papa Francisc laudă „capacitatea de dialog” a Chinei și susține că e o „ţară deosebită”

Papa Francisc îi critică pe Kamala Harris și Donald Trump. Suveranul Pontif îi îndeamnă pe americani să aleagă răul cel mai mic

Partenerii noștri