Live

Video O familie din Spania a murit într-un incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încarcat

Data publicării:
Doi frați și părinții lor au murit într-un incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încărcat, în Spania. Foto: Profimedia

Tragedie în Spania. Doi frați și părinții lor au murit într-un incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încărcat, acesta fiind doar cel mai recent incident de acest fel, deoarece exploziile provocate de bateriile trotinetelor sunt tot mai dese, motiv pentru care autoritățile au limitat încărcarea lor în spații publice.

Toți cei patru membri ai unei familii au murit după ce o bateria unei trotinete electrice a explodat.

Explozia a provocat un incendiu care s-a extins cu repeziciune, iar victimele nu au reușit să iasă din locuință, deoarece ferestele casei erau blindate cu gratii, fiind un obicei  în Spania să se pună gratii la geamuri de când s-au înmulțit jafurile, iar cetățenii au hotărât să își pună astfel de protecții la geamuri.

Acest caz nu este unul singular, incidentele de acest gen fiind tot mai dese.

În urmă cu doar o săptămână, 11 persoane au fost rănite în urma un incendiu care a pornit tot de la o explozie a unei baterii de trotinetă electrică, în Valencia.

Alte cinci cazuri de acest gen au fost înregistrate anul acesta, incidente care s-au soldat cu victime.

Și într-un tren care făcea legătura dintre orășelele limitrofe cu Madridul, bateria unei trotinete electrice care era pusă la încărcat în tren a explodat, cauzând panică în rândul oamenilor.

Au fost luate și măsuri pentru siguranța cetățenilor după acel eveniment, astfel că nu se mai poate circula cu trotineta electrică în mijloace de transport precum tren, metrou sau autobuz.

De asemenea, mult școli din Spania au decis interzicerea trotinetelor în incinta instituției, din cauza incidentelor similare care au avut loc de-a lungul timpului.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Protestele locuitorilor din orașele europene nu au oprit supraturismul. Spania a avut un număr record de vizitatori în vara acestui an

Un avion de vănătoare F-18 s-a prăbuşit în estul Spaniei. Pilotul nu a supravieţuit

Explozie uriașă în centrul Beirutului: șase morți după un raid israelian „precis” asupra unui centru medical al Hezbollah

O bombă americană rămasă îngropată de la Al Doilea Război Mondial a explodat pe un aeroport din Japonia

Partenerii noștri