Live

Foto Nigel Farage a fost atacat cu un milkshake în timp ce își făcea campanie: „Cretina tocmai ne-a câștigat sute de mii de voturi”

Data publicării:
Nigel Farage a fost atacat în timp ce-și făcea campanie electorală într-un oraș din Marea Britanie. FOTO: Profimedia Images

Nigel Farage a fost atacat în timp ce-și făcea campanie electorală într-un oraș din Marea Britanie. O tânără a aruncat cu un milkshake în politician, transmite independent.co.uk.

O tânără l-a abordat pe Nigel Farage pe treptele unui pub din Clacton, a aruncat băutura spre el, iar apoi a zâmbit și a plecat, în timp ce unii oameni prezenți la locul incidentului au aplaudat-o pentru gest.

La scurt timp, politicianul a plecat către autobuzul său de campanie.

04/06/2024. Clacton , United Kingdom. Nigel Farage has a drink thrown over him as leaves a pub following the launch of his campaign to be an MP for Reform UK in Clacton, United Kingdom at the forthcoming General Election. Picture by Stephen Lock / i-Images,Image: 878833855, License: Rights-managed, Restrictions: FRANCE, UK RIGHTS OUT. End users shall not licence, sell, transmit, or otherwise distribute any photographs represented by eyevine, to any third party. Contact eyevine for more information: Tel: +44 (0) 20 8709 8709 Email: info@eyevine.com, Model Release: no

Richard Tice, predecesorul lui Farage ca lider al Reform UK, și-a exprimat furia față de incident, adăugând: „Cretina care a aruncat băutura tocmai ne-a câștigat sute de mii de voturi. Nu vom fi intimidați sau amenințați”.

Un membru al personalului de la pub-ul unde a avut loc incidentul a declarat că tânăra l-ar fi așteptat timp de o oră pe Farage.

Poliția a arestat două persoane, printre care se numără și tânăra de 25 de ani, care a aruncat băutura spre politician.

Nu este primul incident de acest fel. Farage a fost atacat și în 2019, tot cu un milkshake, în timpul unui eveniment de campanie.

Nigel Farage, figură a extremei drepte britanice, şi-a anunţat luni candidatura la alegerile legislative din 4 iulie din Marea Britanie, din partea partidului naţionalist Reform UK, care continuă să adune puncte în sondaje.

Nigel Farage a devenit cunoscut în 2016 în timpul referendumului privind ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, pentru care el a condus o campanie acerbă.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Iranul știe ce obiectiv va ținti în Israel, dacă acesta îl va mai ataca. „În caz că regimul sionist comite vreo greşeală, vom acționa”

„Scarpină-te!” Mesajul lăsat unei femei de un bărbat care i-a spart casa, i-a făcut curat și i-a intins rufele

Ucraina afirmă că Rusia i-a atacat infrastructura critică cu 19 drone în cursul nopţii. Incendiul de la depozitul din Perm a fost stins

Criza imobiliară a sufocat clasa de mijloc în țările dezvoltate. De ce au explodat prețurile locuințelor în marile orașe din Europa

Partenerii noștri