Live

Video Momentul în care hoții smulg un bancomat și fug cu el într-un buldoexcavator, în Seattle. Poliția încă nu i-a prins

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură foto KOMO news canal YouTube

Poliția din Seattle caută doi suspecți, între care un bărbat care a folosit un buldoexcavator ca să fure marți un bancomat, în cartierul North Queen Anne, scrie fox13seattle.com. Camerele de supraveghere au surprins, în jurul orei 4 dimineața, cum utilajul se apropie în viteză de aparatul aflat lângă o librărie.

 În jurul orei 4 dimineața, ofițerii au răspuns la un caz de spargere la o bancă de pe 3rd Avenue West și West Nickerson Street, în apropierea campusului Universității Seattle Pacific.

Conform Departamentului de Poliție din Seattle, doi suspecți au folosit un buldoexcavator pentru a fura un bancomat.

Poliția a declarat că unul dintre suspecți a părăsit locul faptei cu buldoexcavatorul, iar celălalt a plecat cu un camion. Martorii au relatat că bancomatul era pe jumătate distrus, iar o parte din parcarea din apropiere a fost deteriorată.

Poliția crede că hoții au abandonat buldoexcavatorul câteva străzi mai departe, pe Nickerson Street, cauzând daune semnificative carosabilului.

Atunci când ofițerii au ajuns la locul incidentului, au găsit camionul și utilajul folosit la furtul bancomatului. Ofițerii au încercat să-i oprească pe suspecți, dar bărbatul aflat în buldoexcavator a sărit în camionul care a plecat în trombă de la locul faptei.

Buldoexcavatorul s-a lovit de mașina de poliție și a avariat-o. Hoții au provocat daune semnificative și carosabilului, în timp ce au încercat să fugă de polițiști.

Nimeni nu a fost rănit, bancomatul a fost recuperat, însă suspecții rămân în libertate.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Taximetrist bătut și lăsat fără mașină în București. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Postările polițiștilor pe rețelele sociale, unele vechi și de câțiva ani, subiect de scandal între sindicate și șefii Poliției Române

Au fost raportate cazuri de jaf în Cehia după inundațiile din estul țării. Făptașii riscă pedepse de până la 15 ani de închisoare

Doi polițiști din Mureş sunt acuzaţi că au bătut pe stradă un adolescent. Agenții susţin că tânărul a căzut

Partenerii noștri