Live

Video Momentul în care o rachetă ucraineană lovește în aer și doboară o dronă Shahed deasupra Odesei

Data publicării:
Sursă foto: X

Forțele navale ucrainene au publicat o înregistrare video în care a fost surprins momentul în care o dronă Shahed-136 de proveniență iraniană, folosită de ruși împotriva țintelor din Ucraina, a fost doborâtă de o rachetă sol-aer deasupra regiunii Odesa.

„Militarii din Marina Forțelor Armate ale Ucrainei au distrus (o dronă) Shahed. În noaptea de 10-11 martie, o dronă kamikaze inamică Shahed-136 a fost doborâtă deasupra regiunii Odesa, în timpul unui atac aerian al ocupanților, cu mijloacele unităților Forțelor Navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei”, potrivit armatei ucrainene.

Potrivit unor surse ucrainene, drona a fost doborâtă cu ajutorul unei rachete sol-aer.

După momentul impactului, drona intră în vrie și apoi se prăbușește.

Dronele iraniene Shahed-136, rebotezate de ruși Gheran-2, sunt printre cele mai folosite arme împotriva țintelor - multe dintre ele civile - din Ucraina.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Războiul lui Putin poate provoca un dezastru în Rusia: Moscova riscă să rămână fără resurse esențiale stocate din perioada sovietică

„Se joacă cu focul”. Rusia amenință SUA să ţină cont de avertismentele Moscovei privind Ucraina

Zelenski spune că ofensiva ucraineană în regiunea Kursk a obligat Moscova să aducă 40.000 de soldaţi ruși în zonă. „Continuăm”

CSAT a analizat Planul de înzestrare a Armatei României 2025 – 2034. Implementarea Pactului Civil privind Apărarea, aprobată

Partenerii noștri