Live

Video Momentul care probabil i-a salvat viața lui Trump: Acesta a întors capul spre un lunetist Secret Service chiar când încep împușcăturile

Data actualizării: Data publicării:
Momentul atentatului asupra lui Trump filmat din mulțime. Sursa gif: X/Twitter

Pe rețelele sociale a apărut o înregistrare făcută chiar în momentul atentatului asupra lui Trump, în care se observă reacția de uimire a unui lunetist Secret Service, înainte de a începe să tragă asupra trăgătorului aproape în același moment în care atacatorul deschide focul asupra fostului președinte al SUA. Din imagini se mai observă că Trump și-a întors privirea spre lunetistul Secret Service cu câteva fracțiuni de secundă înainte de a fi rănit în ureche.

Agentul Secret Service, instalat pe acoperișul unei clădiri situate la câțiva metri în dreapta tribunei unde se afla Trump, e observat inițial cum se uită prin luneta armei. La un moment dat, agentul ridică brusc capul, apoi începe să tragă.

Chiar atunci, Trump își întoarce privirea în direcția lunetistului (spre dreapta) pentru a prezenta publicului niște date de pe un grafic de lângă tribună. 

Presupusul autor al focurilor de armă de la mitingul lui Donald Trump se afla în afara perimetrului în aer liber unde avea loc evenimentul electoral, a spus la CNN procurorul comitatului Butler din statul Pennsylvania, Richard Goldinger. „Nu ştiu cum a ajuns în locul unde se afla, dar era în afara incintei”, a declarat procurorul, adăugând că nu are informaţii despre identitatea sa. Bărbatul nu avea niciun document asupra lui.

Mai mulți martori susțin că l-au văzut pe bărbatul care a atras asupra lui Trump pe acoperișul unei clădiri din apropiere. Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie în Pennsylvania, cu sânge pe față, după ce a fost rănit la o ureche de un glonț.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Despăgubiri record pentru condamnare pe nedrept. Cât va primi pentru 10 ani de detenție: „Eram copil şi m-au aruncat în groapa cu lei”

Reacția furioasă a Moscovei după ce SUA au sugerat că vor da voie Ucrainei să atace Rusia cu rachete americane cu rază lungă de acțiune

Joe Biden sugerează că va permite Ucrainei să atace Rusia cu rachete americane cu rază lungă de acțiune: „Lucrăm la asta”

Cum a arătat dezbaterea Harris - Trump pe rețelele sociale. „Au mâncat câinii și pisicile” a devenit subiect viral pe platforma X

Partenerii noștri