Live

Medicul care a a fost de acord să pledeze vinovat în cazul morții actorului Matthew Perry nu va mai putea profesa

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Matthew Perry / Sursa foto: Profimedia Images

Medicului din Los Angeles care a fost de acord să pledeze vinovat în cazul morții prin supradoză a starului Matthew Perry din „Friends” i-a fost revocată vineri licența de a practica medicina de către un tribunal federal. Mark Chavez, în vârstă de 54 de ani, intenționează să recunoască faptul că a ajutat ilegal la aprovizionarea actorului, care l-a interpretat pe Chandler în serialul cult, cu ketamină, drogul care i-a provocat moartea prin supradoză. 

Moartea actorului, în jacuzzi, în octombrie 2023, a șocat fanii „Friends” și a generat un val de omagii la Hollywood, amintește sudouest.fr.

Unui alt medic, Salvador Plasencia, i-a fost reproşat că a cumpărat de la Mark Chavez acea ketamină şi că i-a revândut-o apoi, mult mai scump, lui Matthew Perry. Jasveen Sangha, supranumită "regina ketaminei", este acuzată că i-a furnizat actorului doza care l-a ucis.

Procesul lor este programat să înceapă în luna octombrie. Mark Chavez ar urma să pledeze până atunci vinovat pentru a evita desfăşurarea procesului, la fel şi celelalte două persoane vizate de către anchetă.

Implicarea celor doi medici în acest caz a scos la lumină raporturile toxice pe care anumite celebrităţi de la Hollywood le întreţin cu medici care au misiunea de a gestiona dependenţele lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Misterul morții doctoriței Gabriela Ștefănescu din Iași: a fost găsită fără suflare într-un hotel din București

Un muncitor român a murit în timpul testării unui montagne-russe pentru Oktoberfest, la Munchen. Tânărul avea 20 de ani

Premiile Emmy 2024: Fanii lui Matthew Perry sunt furioși. De ce nu a fost omagiat actorul în segmentul „In Memoriam”

Temperaturile au scăzut cu 15-20 de grade Celsius în vestul țării. Cum ne afectează sănătatea schimbarea bruscă a vremii

Partenerii noștri