Live

Un supermarket german a găsit cocaină în valoare de 7 milioane de euro, ascunsă în lăzi de banane

Data actualizării: Data publicării:
„Cărămizile” de cocaină erau plasate printre banane. Foto: Profimedia

Angajații unui lanț de supermarketuri discount din Germania (care nu a fost identificat) au găsit 95 de kilograme de cocaină ascunse în lăzi de banane, a anunțat luni poliția, scrie DW.

Drogurile ar avea o valoare de piață de aproximativ 7 milioane de euro (7,8 milioane de dolari).

Poliția nu a numit supermarketul în cauză, dar a declarat că drogurile au fost descoperite în mai multe orașe din vestul landului Renania de Nord-Westfalia.

Cum a ajuns cocaina printre banane?

Cărămizile de cocaină au fost descoperite pentru prima dată de lucrătorii de la două dintre magazinele lanțului de discount din Mönchengladbach pe 10 septembrie. Mai târziu în aceeași zi, cocaina a fost găsită și în magazinele lanțului din orașele învecinate Duisburg, Krefeld, Viersen, Heinsberg și Neuss.

„Anchetatorii pornesc de la ipoteza că magazinul alimentar cu preț redus nu era destinatarul corect al livrării, ci a primit bunurile din greșeală”, a declarat poliția din Mönchengladbach într-o declarație.

Poliția crede că transportul provenea din America de Sud și a ajuns în portul belgian Antwerp înainte de a fi transportat la depozitul de distribuție al supermarketului din Germania.

Foto: Profimedia

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Partidul cancelarului german câștigă la limită alegerile regionale din Brandenburg. Extrema-dreaptă suflă în ceafa SPD (exit-poll)

Adevăratul oraș al culturii germane a berii. Alternativa sofisticată a Germaniei la Oktoberfest

Grupare de traficanți de migranți, destructurată la Timișoara. Migranții plăteau până la 11.000 de euro pentru a trece ilegal granița

Germania va instala sisteme de apărare antirachetă pe trei avioane ale guvernului. Ce demnitari vor beneficia

Partenerii noștri