Live

Un bărbat din California și-a dat seama că a plătit factura de electricitate a vecinului său timp de 15 ani

Data actualizării: Data publicării:
Se întâmplă în California. Foto: Profimedia

Ken Wilson, care locuiește în Vacaville, între Sacramento și San Francisco, a fost îngrijorat de faptul că factura sa era mai mare decât a altor persoane, ceea ce nu avea sens pentru el, deoarece căuta adesea să economisească energie electrică, a declarat el pentru postul local de televiziune KMAX/KOVR, citat de The Guardian.

„Am încercat să economisesc energia electrică și să-mi reduc costurile pentru că facture devenise foarte scumpă”, povestește Wilson.

În cele din urmă, el s-a plâns la compania locală de utilități, PG&E, care a trimis un muncitor să investigheze. „Am crezut că există o scurgere sau că cineva îmi fură electricitatea sau că aparatul care contorizează este defect, pentru că ceva nu era în regulă”, a declarat Wilson.

În schimb, PG&E a descoperit că – surpriză – contorul lui Wilson era conectat la apartamentul nr. 91 din clădirea sa, nu la apartamentul său, nr. 90, unde locuia el. Înregistrările au sugerat că situația se petrecea cel puțin din 2009.

Luni, PG&E și-a cerut scuze într-o declarație și a afirmat că o investigație preliminară a arătat că „numărul contorului pentru apartamentul clientului a fost facturat unui alt apartament începând din 2009”.

Dar Wilson a declarat pentru KMAX/KOVR că s-a mutat în apartament în 2006 și crede că este posibil să fi plătit factura greșită încă de la început - un total de 18 ani. „Sper doar că această poveste îi va ajuta și pe alții. Nu pot fi singurul”, a spus el.

Deocamdată, însă, Wilson va continua, pentru o vreme, să plătească factura vecinului său - deoarece PG&E a declarat că aceasta poate fi modificată doar în următorul ciclu de facturare.

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Creatorul unui clip care o parodiază pe Kamala Harris dă în judecată statul California. Care este motivul

Stare de urgență la Los Angeles. Trei incendii care ard necontrolat în California lasă în urmă case și mașini carbonizate

Și Grecia va interzice telefoanele mobile în școli. Măsura deja dă roade în California, fiind introdusă și în alte țări europene

Sătulă să i se fure corespondența, o femeie din California le-a întins hoților o capcană

Partenerii noștri