Live

Un bărbat care a jucat toată noaptea la cazinou a făcut infarct când a auzit că a câștigat 4 milioane €

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat care a jucat toată noaptea la cazinou a făcut infarct când a auzit că a câștigat FOTO: Shutterstock

Un bărbat care a jucat la cazinou toată noaptea și care într-un final a dat lovitura câștigând o sumă uriașă de bani, a făcut infarct de bucurie, la câteva secunde după ce i s-a confirmat norocul.

Incidentul s-a petrecut weekend-ul trecut, în celebrul cazinou Marina Bay Sands din Sigapore, fiind filmat de câțiva martori.

Potrivit surselor locale citate de presa australiană, bărbatul, a cărui identitate a rămas un mister, a jucat cărți pe mize mari toată noaptea, iar în final a câștigat echivalentul a peste 4 milioane de euro.

La câteva clipe după ce a primit vestea, s-a prăbușit brusc suferind un atac de cord.

Imaginile care au circulat pe rețelele sociale arată cum o mulțime de oameni îngrijorați au făcut cerc în jurul bărbatului, în timp ce unii încercau să-l ajute. Pe una din filmări se aude cum o femeie strigă disperată după ajutor și le spune angajaților să cheme ambulanța.

Bărbatul ar fi fost preluat rapid de un echipaj medical și scos afară. Tocmai pentru că lucrurile s-au petrecut atât de repede au apărut speculații potrivit cărora bărbatul a murit, astfel că banii vor rămâne la cazinou.

Reprezentanții cazinoului ar fi postat un anunț pe o platformă socială spunând că bărbatul se recuperează la spital și că „se va bucura de bogăția sa recent dobândită odată ce starea de sănătate îi va permite”.

După ce au aflat că bărbatul a supraviețuit, o mulțime de oameni au încercat să afle ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu câștigul dacă acesta ar fi murit în cazinou.

Potrivit unui utilizator Reddit, în cazul în care un câștigător moare în cazinou, înainte de a-și ridica premiul, familia lui este îndreptățită să ceară premiul.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De ce crede Papa Francisc că Inteligența Artificială este periculoasă

China interzice pe viață 43 de jucători și oficiali din fotbal pentru aranjarea meciurilor, dare de mită și jocuri de noroc

Alfred Bulai a fost transportat de urgență la spital. Sociologul ar fi suferit un infarct

Cum arată mega-seiful cât o clădire cu 6 etaje unde bogații lumii își păstrează rezervele de aur. „Avem nevoie de mai multe seifuri”

Partenerii noștri