Live

Un bărbat a găsit în podul casei un obiect din copilărie, care acum valorează o avere. A descoperit asta într-un clip, pe YouTube

Data actualizării: Data publicării:
Descoperirea făcută în podul casei FOTO: Getty Images

Un bărbat din Danemarca a descoperit că era posesorul unei adevărate comori despre care nu știa nimic și care ar putea să valoreze cel puțin 50.000 de dolari.

Morten Sørensen, mecanic de avioane din Kastrup, a găsit în podul casei sale o carte de joc Pokémon veche, vânată de colecționari, pe care o avea din copilărie, potrivit TV 2, citată de Newsweek. El încearcă acum să vândă pe un site de licitații, pentru că - spune el - nu vrea să aibă în casă ceva atât de valoros.

Cartea este un Charizard-Holo (Shadowless) din 1999, iar unele versiuni ale acesteia pot valora chiar și 100.000 de dolari. Sørensen a primit deja oferte de aproximativ 300.000 de coroane daneze, adică în jur de 48.000 de dolari.

Morten Sørensen, care are 27 de ani, are cartea din clasa a treia, când a făcut schimb cu un alt copil, dând pentru ea o altă carte Pokémon - Rayquaza.

Sørensen a descoperit raritatea și valoarea cărții pe care o avea în pod după ce a vizionat un videoclip pe YouTube despre obiecte din copilărie care ar fi putut deveni valoroase. În clip era menționată și cartea Charizard. S-a adresat apoi unei autorități de autentificare și așa a descoperit că ceea ce deținea el era, într-adevăr, de mare valoare.

Sørensen speră să obțină pe carte 50.000 de dolari. „De fapt, eu vreau să scap de ea. Este ciudat să am un carton care să valoreze atât de mult.”

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă

Cum arată cea mai scumpă mașină din lume, care s-a vândut cu 135 de milioane de euro în Germania 

Armata ucraineană lansează cărți de joc cu chipurile unor „criminali de război” ruși

Polițiști concediați pentru că au alergat după Pokemoni, în loc să prindă hoți

Partenerii noștri