Live

Un actor celebru din „Star Wars” a creat scandal pe internet, după ce a râs de Trump care a venit bandajat la Convenția Republicană

Data actualizării: Data publicării:
Colaj foto: Mark Hamill și Donald Trump / Surse foto: Profimedia Images

Mark Hamill, celebrul actor cunoscut pentru rolul Luke Skywalker din seria „Star Wars” (Războiul Stelelor), a fost criticat dur online, după ce a râs de Donald Trump care a venit cu urechea dreaptă bandajată la Convenția Națională Republicană, luni seara, când a fost nominalizat oficial la alegerile prezidențiale din 2024.

Donald Trump și-a făcut prima apariție publică, luni, după tentativa de asasinat de duminică, atunci când a fost atins de un glonț la urechea dreaptă, suferind o rană superficială. Dar luni seara, Trump a apărut la Convenția Națională Republicană purtând un bandaj mare peste urechea dreaptă, iar starul din Războiul Stelelor, Mark Hamill, cunoscut ca înfocat susținător al lui Biden, l-a taxat printr-un comentariu care a stârnit un adevărat război pe rețeaua X, scrie Newsweek.

Prima APARIȚIE a unui bandaj pentru ureche, ridicol de supradimensionat, aparent nu era necesar înainte de această seară”, a postat actorul pe X (fostul Twitter) alături de o fotografie a lui Trump cu bandaj. Expresia „ridicol de supradimensionat” este o referire la o glumă făcută în serialul TV Succesiunea.

Postarea a fost vizualizată de peste 3 milioane de ori și a primit mii de comentarii, iar mulți l-au criticat dur pe Hamill.

Te-ai fi scăpat pe tine și ai fi plâns în poziție fetală, având nevoie de Serviciul Secret să te alinte cu o sticlă cu lapte, singura ta referință”, a scris un susținător al lui Trump.

Mark Hamill este un om mic slab, plin de ură și furie”, a comentat un alt utilizator X.

O a treia persoană a adăugat: „Este atât de deprimant pe cât de șchiop este Luke Skywalker în viața reală”.

Cu toate acestea, alții și-au arătat sprijinul pentru Hamill, mulți fiind de acord cu remarca lui.

Imaginile de mai devreme nu aveau nici un bandaj, nicio rană vizibilă pe care să le văd”, a spus o altă persoană.

Ar trebui să credem că urechea lui a primit o lovitură de la un AR-15”, a scris altcineva.

Nu este prima dată când actorul – care este un susținător ferm al președintelui Joe Biden – îl condamnă pe Trump online, acesta fiind un critic vocal al fostului președinte. Pe 9 aprilie, el a spus că va vota pentru Biden la alegerile din 2024.

În mai, el a postat o serie de mesaje politice pro-Biden și anti-Trump care păreau să fie pregătite pentru 4 mai - o ocazie specială pentru fanii seriei Războiul Stelelor.

Fie ca primul mandat să nu vă potolească setea de realegere a lui Biden! #BidenHarris2024”, a postat Hamill pe 1 mai.

Fie ca a doua administrație Biden să fie la fel de productivă și de succes ca prima”, a scris el a doua zi.

Pe 3 mai l-a lăudat pe Biden drept „Joe-bi Wan Kenobi” în timpul unei apariție surpriză la Casa Albă. Actorul a sosit la conferința de presă purtând ochelari de soare furnizați de Biden și a salutat istoricul legislativ al președintelui.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Planul de pace al lui Trump pentru războiul Ucraina, dezvăluit de JD Vance. De ce nu e o veste bună pentru Kiev

CNN: „Trump se îneacă în mlaștina dezinformării pe care tot el a creat-o. Cariera lui politică e o copie a deteriorării social media”

Anatomia teoriei conspirației promovate de Trump: Cum s-a rostogolit zvonul că imigranții mănâncă pisici și câini 

Informațiile false despre imigranți răspândite de Donald Trump și ai lui pun vieți în pericol, spune Casa Albă

Partenerii noștri