Live

Stevie Wonder o susține pe Kamala Harris în cursa prezidențială: „Știu că va câștiga”. Ce spune artistul despre vicepreședinta SUA

Data publicării:
Colaj foto. Stevie Wonder și Kamala Harris / Surse foto: Profimedia Images

Stevie Wonder si-a exprimat oficial susținerea pentru Kamala Harris, în încercarea ei de a deveni următorul președinte american. Artistul a făcut un clip video în care a vorbit despre relația sa cu vicepreședinta SUA și a explicat de ce „știe” că va câștiga.

Kamala Harris, care este în prezent vicepreședinte al SUA, candidează împotriva candidatului republican Donald Trump, votul urmând să aibă loc pe 5 noiembrie.

Stevie Wonder, muzicianul legendar din spatele hiturilor precum „Superstition” și „Sir Duke”, a înregistrat un videoclip cu cineastul Spike Lee în care o sprijină public pe Harris, conform Independent.

Într-un clip distribuit la X/Twitter de echipa lui Harris, Stevie Wonder vorbește despre relația lui cu Kamala.

Am fost încântat de Kamala cu ani înainte ca oamenii să știe cine este ea”, spune muzicianul în vârstă de 74 de ani. „Sunt foarte fericit pentru viitor. Sunt foarte fericit pentru că știu și cred că ea va fi următorul președinte al acestor State Unite.”

Nu vreau să vă fac să vă simțiți prost, dar este nevoie de o femeie”, adaugă el. „Dar nu orice femeie, o femeie minunată. Și ea a muncit în mod constant.

Wonder este una dintre nenumăratele personalități proeminente ale culturii pop care au susținut candidatura lui Harris la președinție; în industria divertismentului, vocile pro-Trump sunt mult mai puține și mai șterse.

Taylor Swift este unul dintre cele mai mari nume care au venit în sprijinul lui Harris, exprimându-și sentimentele într-un mesaj pe Instagram la scurt timp după dezbaterea prezidențială televizată.

La fel ca mulți dintre voi, am urmărit dezbaterea în seara asta. Dacă nu ați făcut-o deja, acum este un moment excelent pentru a vă cerceta pozițiile pe care acești candidați le adoptă asupra subiectelor care contează cel mai mult pentru voi. În calitate de alegător, mă asigur că urmăresc și citesc tot ce pot despre politicile și planurile lor propuse pentru această țară. Voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz la alegerile prezidențiale din 2024. Votez pentru @kamalaharris pentru că ea luptă pentru drepturi și pentru că cred că are nevoie de un războinic care să le susțină”, a spus artista.

Declarația a urmat unor luni de speculații cu privire la când și dacă Swift o va susține pe Harris.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Două femei, obligate să se dezbrace înainte de meci, pe stadion: ”Ce imbecilitate!” Imaginile au ajuns virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Iranul are o listă de foști colaboratori ai lui Trump care trebuie asasinați. Ce face SUA ca să îi protejeze (analiză POLITICO)

Aviația SUA a atacat mai multe obiective ale grupării Stat Islamic din Siria

Tema sănătății și a rezistenței mintale pentru a fi președintele SUA, readusă în lupta electorală Kamala Harris - Donald Trump

Zeci de conturi false proruse au fost eliminate de Meta în Republica Moldova

Partenerii noștri