Live

O infirmieră din Franța și-a intoxicat colegii, după ce a turnat un sedativ puternic în cafetieră. Explicația halucinantă a femeii

Data publicării:
O infirmiera a fost arestată după ce și-a intoxicat 3 colege cu sedativ în cafea. Credit foto: Guliver/Getty Images

O infirmieră dintr-un spital din vestul Franței a fost arestată preventiv, după ce a turnat 100 de mg de sedativ puternic în cafetiera personalului medical. Femeia a susținut că voia să "doarmă", însă nu a explicat de ce a pus sedativul în aparat, și nu direct în ceașca ei de cafea. Infirmiera a fost dată de gol de camerele de supraveghere, scrie AFP, citată de Agerpres.

Incidentul a avut loc într-un centru medical din Bayeux, Franța. Victimele, două infirmiere și două îngrijitoare, s-au simțit brusc rău și și-au pierdut cunoștința.

În urma analizelor, medicii și-au dat seama că cele 4 paciente aveau ceva în comun: intoxicație cu un sedativ puternic.

Ancheta internă deschisă a scos la iveală ce s-a întâmplat, de fapt. Una dintre infirmiere fusese surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce turna două fiole de 50 mg de Hypnovel în cafetiera din sala de odihnă a personalului. Ea și alte 3 colege s-au intoxicat apoi cu sedativul puternic. Ulterior, femeia și-a recunoscut vina.

"Ea a declarat că era într-o stare de oboseală extremă şi a făcut asta pentru că voia să 'doarmă', însă nu a explicat de ce a turnat anestezicul în cafetieră în loc să-l pună doar în ceaşca sa, deşi ştia că şi alţii îl vor consuma", a precizat procurorul Joel Garrigue.

În baza probelor, infirmiera a fost arestată preventiv și este acuzată de "intoxicare, administrare de substanţe nocive şi furt".

Investigaţiile au condus la o legătură cu afecţiuni similare raportate în octombrie 2017, tot în urma consumului de cafea de către personalul spitalului, mai scrie sursa citată.

 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Scandal în timpul meciului: ”Dacă nu ștergi, te bat”. VIDEO Scene incredibile în Giulești: ”Luați-l pe ăsta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițist băut implicat într-un accident rutier, în Constanța: O tânără și un copil de 2 ani au fost transportați la spital

Doctorița din Sibiu acuzată că lua mită de la pacienți a fost arestată

Cine este misteriosul „călăreţ” îngropat sub catedrala Notre Dame din Paris. Ce au aflat criminaliștii după aproape 500 de ani

Johnny Depp, îmbrăcat în costumul piratului Jack Sparrow, le-a făcut o surpriză copiilor aflați într-un spital din Spania

Partenerii noștri