Live

O femeie din SUA a fost decapitată de propriul său fiu. Familia o aștepta la o petrecere surpriză de ziua ei

Data actualizării: Data publicării:
Alejandro David Gonzalez este acuzat că și-a ucis mama. Foto: Glendale Police Department

O femeie din statul american Arizona a fost decapitată de fiul ei chiar în ziua în care împlinea 50 de ani. Familia ei îi pregătise o petrecere-surpriză, potrivit autorităților locale citate de The Indepedent.

Teresa DeJesus Cruz Rubio, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Glendale, Arizona. A fost înjunghiată de mai multe ori, apoi a fost decapitată.

Fiul lui Rubio, Alejandro David Gonzalez, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat și acuzat de uciderea femeii. Bărbatul a mărturisit că a ucis-o în timp ce era sub influența drogurilor, la doar 24 de ore după ce a fost eliberat din închisoare.

Membrii familiei au făcut descoperirea macabră după ce Rubio nu a ajuns la petrecerea surpriză pe care familia ei o organizase de ziua ei de naștere, a relatat Fox10Phoenix.

Sora victimei a contactat-o vineri după-amiază și au stabilit că se vor întâlni mai târziu. Dar Rubio nu a mai apărut, așa că membrii familiei au mers la ea acasă, deoarece erau îngrijorați.

După ce au reușit să intre în casă, i-au găsit cadavrul sub o pătură.

Chemați la fața locului, polițiștii au găsit dușul încă mergând și un cuțit plin de sânge în chiuvetă, a raportat Fox10Phoenix.

O cameră de supraveghere l-a surprins pe fiul lui Rubio plecând cu mașina acesteia de la locul crimei. Mai mult, polițiștii a spus că Gonzalez i-ar fi contactat membrii familiei folosind telefonul mobil al victimei, la scurt timp.

Familia ar fi spus poliției că suspectul – care locuia cu mama sa după eliberarea sa din închisoare – are probleme de sănătate mintală și că este capabil de acte de violență.

Polițiștii din Phoenix l-au găsit pe Gonzalez în mașina mamei sale, pe o autostradă. Suspectul ar fi avut răni pe mâini și brațe și pete de sânge pe haine.

Potrivit poliției, Gonzalez a mărturisit crima, susținând că a luat metamfetamine și apoi a înjunghiat-o pe mama sa.

El a susținut inițial că a avut un complice, lucru despre care poliția spune însă că nu există dovezi. Gonzalez a recunoscut în cele din urmă în fața poliției că și-a înjunghiat mama „de nenumărate ori folosind un cuțit de bucătărie, după care a decapitat-o”, a spus poliția.

Bărbatul a fost inculpat pentru omor cu premeditare și furtul mașinii.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Furie în SUA după ce Trump a ridiculizat 109 de militari americani răniți într-un atac iranian. „Ce, i-a durut capul?”

Cazul macabru care a șocat Africa de Sud: Două femei de culoare au fost ucise de un fermier și date la porci

Fostul trimis special al lui Trump în Ucraina susține că SUA vor permite folosirea rachetelor cu rază lungă pe teritoriul Rusiei

Ostaticii americani, sancționați de fisc cu penalizări de mii de dolari, pentru neplata impozitelor în perioada de captivitate

Partenerii noștri