Live

Video Nou derapaj marca Donald Trump: Joe Biden și Kamala Harris au probleme mintale

Data publicării:
Fostul președinte al SUA și candidat republican la președinție, Donald Trump, a susținut un discurs electoral la „Prairie du Chien Area Arts Center” din Prairie du Chien, Wisconsin. Sursa foto: Profimedia Images

Donald Trump a declanșat din nou un atac plini de jigniri la adresa democraților, în cel mai recent miting de campanie. Ținte au fost Joe Biden și Kamala Harris despre care republicanul a spus că au probleme mintale. Declarația sa a fost criticată de Asociația Persoanelor cu Dizabilități.

Joe Biden a devenit deficient mintal. Kamala s-a născut așa.

Donald Trump este blocat într-o cursă strânsă cu Kamala Harris, candidatul democrat și vicepreședinte SUA, înainte de alegerile din 5 noiembrie. Imigrația la granița de sud este una dintre problemele de top pentru alegători, potrivit sondajelor de opinie, scrie The Guardian.

Trump a atacat-o pe Harris, care vineri a vizitat granița dintre SUA și Mexic pentru prima dată în campania ei prezidențială din 2024, numind-o „deficientă mintal” și „cu handicap mintal”.

Fostul președinte i-a învinuit pe Harris și Joe Biden pentru că au permis imigranților fără acte să intre în SUA, acuzând unii imigranți că doresc „să violeze, să jefuiască și să omoare oamenii din Statele Unite ale Americii”.

La un moment dat, Trump a recunoscut: „Acesta este un discurs întunecat”.

Nu există un act de neloialitate mai mare decât să oprești suveranitatea propriei națiuni chiar prin granița ta, indiferent ce minciuni spune ea”, a spus el.

Kamala Harris nu poate fi niciodată iertată pentru că ne-a șters granița și nu trebuie să i se permită niciodată să devină președinte al Statelor Unite și al Wisconsinului”, a adăugat el.

JD Vance a continuat atacurile asupra lui Harris într-un discurs la Newton, Pennsylvania.

Problema cu Kamala Harris este că nu are substanță”, a spus colegul candidat al lui Trump. „Problema cu Kamala Harris este că nu are niciun plan. Și problema cu Kamala Harris este că ea a fost vicepreședinte timp de trei ani și jumătate și a eșuat această țară.”

Vance a susținut fără dovezi că Harris a jucat un rol în înrăutățirea economiei prin exacerbarea inflației, apoi a continuat să lege problemele economice ale țării de imigrație, acuzându-o pe vicepreședinta SUA de ceea ce el descrie drept o „invazie” pe fondul lipsei de control la frontieră.

Vance a susținut că prezența imigranților în SUA contribuie la creșterea costurilor locuințelor.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Jennifer Lawrence explică de ce o susține pe Kamala Harris pentru Casa Albă. „Avortul este pe buletinul de vot”

Trump ameninţă că dă Google în judecată dacă ajunge preşedinte: căutările de pe net o favorizează pe Harris

Averea reală a lui Donald Trump. Oscilează cu sute de milioane de dolari pe săptămână

Donald Trump e furios pe Google și amenință cu procese: „Dezvăluie doar povești bune despre tovarășa Kamala Harris”

Partenerii noștri