Live

Donald Trump: „O urăsc pe Taylor Swift!”

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump a spus că Taylor Swift „probabil va plăti prețul” pentru sprijinul public acordat Kamalei Harris la președinția SUA. Colaj foto: Profimedia Images

Miliardarul Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA din acesta an, a răbufnit într-o postare publicată pe rețelele sociale, în care a recunoscut că „o urăște” pe Taylor Swift, după ce artista americană și-a declarat public susținerea față de vicepreședinta Kamala Harris, candidata Partidului Democrat la președinția Statelor Unite.

Donald Trump a postat duminică dimineața, pe propria sa rețea socială Truth Social, mesajul, scris cu majuscule: „O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!”.

Cu câteva zile în urmă, Taylor Swift, considerată a fi una din cele mai „influente” și cunoscute vedete globale ale momentului, și-a exprimat în mod public sprijinul față de candidatura Kamalei Harris la președinția SUA.

„Voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz în alegerile prezidențiale din 2024”, a declarat Swift într-o postare pe Instagram, „Votez pentru @kamalaharris pentru că ea luptă pentru drepturile și cauzele care cred că au nevoie de un războinic care să le susțină. Cred că este un lider cu mână sigură și talentată și cred că putem realiza mult mai multe în această țară dacă suntem conduși de calm și nu de haos. Am fost atât de încurajată și impresionată de alegerea partenerului ei de cursă @timwalz, care a apărat drepturile LGBTQ+, FIV și dreptul unei femei la propriul corp timp de decenii”, a spus Swift.

După mesajul de sprijin al lui Taylor Swift pentru Kamala Harris, Donald Trump a avertizat-o pe artista americană și a spus că „probabil va plăti un preț”

„Nu am fost un fan al lui Taylor Swift. A fost doar o chestiune de timp. Nu avea cum să îl susțină pe Biden… Dar este o persoană foarte liberală. Ea pare să susţină întotdeauna un democrat şi probabil că va plăti preţul pentru asta pe piaţă”, a declarat Donald  Trump.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Donald Trump se laudă că atrage un public mai numeros chiar decât Elvis Presley „și eu nu am chitară”

Rusia dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Cum funcționează campania de dezinformare a Kremlinului

Angajații de la Tesla, SpaceX şi X donează pentru Kamala Harris, în timp ce Elon Musk îl sprijină pe Donald Trump

Statele Unite riscă să intre în „shutdown”, după ce Congresul a respins prelungirea bugetului federal

Partenerii noștri