Live

Chitaristul formației The Script, Mark Sheehan, a murit la 46 de ani

Data publicării:
Mark Sheehan. Sursa foto: Profimedia Images

Mark Sheehan, chitaristul trupei irlandeze The Script, a murit în spital la vârsta de 46 de ani, informează The Guardian.

Sheehan a fondat trupa The Script împreună cu solistul Danny O’Donoghue și toboșarul Glen Power in 2001.

Trupa a anunțat decesul lui Mark Sheehan într-un comunicat postat pe paginile sale de pe rețelele de socializare: "Mark Sheehan, soț, tată, frate, membru de trupă și prieten, a murit astăzi în spital după o boală scurtă. Familia și prietenii le cer fanilor să le respecte intimitatea în aceste momente grele".

Mark Sheehan era căsătorit și avea trei copii.

Anul trecut, când chitaristul a nu a fost prezent la turneul The Script din SUA, solistul Danny O’Donoghue a declarat presei că Mark Sheehan a luat o pauză ca să petreacă timp cu familia sa, decizia sa fiind susținută de restul trupei. Sheehan a revenit ulterior alături de trupă pentru mai multe concerte în Irlanda. The Script o va însoți pe cântăreața americană Pink într-o serie de concerte în Europa și Marea Britanie în 2023.

Albumul de debut lansat de trupă în 2008, denumit The Script, a ajuns pe locul 1 în Marea Britanie și Irlanda. Între 2010 și 2019, trupa irlandeză a avut mai multe albume ajunse pe prima poziție în Marea Britanie. Până în prezent, The Script a vândut peste 20 de milioane de albume.

Mai multe vedete și-au exprimat regretul pentru moartea lui Mark Sheenan, iar ministrul Culturii din Irlanda a declarat că pierderea chitaristului a fost "un mare șoc pentru toți iubitorii de muzică".

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri