Live

Video Celebrul cabaret Moulin Rouge din Paris primește o nouă morișcă de vânt. Torța olimpică va trece prin fața localului

Data actualizării: Data publicării:
Aripile morii de la Moulin Rouge. Foto- captură video

Celebrul cabaret parizian Moulin Rouge își recapătă ”aripile” frânte în aprilie. Clubul, ale cărui pale emblematice ale morii de vânt au căzut din senin, a inaugurat un nou decor, cu o săptămâna înainte ca torța olimpică să treacă pe lângă local, scrie 20minutes.fr.

Acum, localul și-a recăpătat tot farmecul, cu aripile sale complet noi. ”Moara fără aripi era un adevărat gol pentru Paris, era doar ceva trist”, s-a bucurat directorul general Jean-Victor Clerico, cel care conduce afacerea de familie care atrage în fiecare an 600.000 de vizitatori. ”Ideea era să fie gata pentru Jocurile Olimpice, care încep la 26 iulie. Am făcut tot posibilul pentru ca aripile să fie montate până atunci”, a mai spus el.

Cele patru pale roșii, care sunt dintr-un amestec de aluminiu și oțel, au fost împodobite cu beculețele aurii și roșșii, oferind peisajului nocturn imaginea perfectă așteptată de turiști.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Procedura de demitere a lui Emmanuel Macron, cerută de stânga radicală franceză, a fost respinsă în Parlament

Macron spune că țara sa și-a mobilizat forțele din Orientul Mijlociu pentru a contracara atacul lansat de Iran

IDF: Hezbollah pregătea „propriul 7 octombrie”, cu 3.000 de teroriști. Israelul a lansat o invazie „limitată” în sudul Libanului

Noul ministrul de interne din Franța vrea un referendum pe tema imigraţiei. „Fenomenul a bulversat cel mai mult societatea franceză”

Partenerii noștri