Live

Caz revoltător în Franța: Un bărbat e acuzat că își droga soția, după care recruta online persoane pentru a o viola

Data actualizării: Data publicării:
Victima Gisele P. (stânga), alături de avocat și membri ai familiei, își face intrarea în tribunalul din Avignon. Procesul va fi un „calvar oribil” pentru ea, a spus avocatul său. Foto: Profimedia Images

Un francez e acuzat că și-a drogat și violat soția timp de aproape 10 ani, perioadă în care a invitat inclusiv alte persoane să-i violeze propria nevastă, informează BBC. Femeia era atât de puternic sedată încât nu a conștientizat niciodată când era violată.

Acuzatul, un bărbat în vârstă de 71 de ani pe numele Dominique P., recruta online persoane străine pe care le invita la el acasă și le invita să-i violeze propria soție. Conform poliției franceze, femeia a fost violată de cel puțin 92 de ori de către 72 de bărbați, pe durata celor aproximativ 10 ani la care a fost supusă abuzurilor sexuale.

Cincizeci dintre violatori au fost identificați și acuzați, iar în prezent ei sunt judecați alături de Dominique.

Femeia, Gisele P., are în prezent 72 de ani și a aflat de la poliție, abia în 2020, despre abuzurile sexuale la care a fost supusă.

Procesul va fi un „calvar oribil” pentru ea, a declarat avocatul său, Antoine Camus, deoarece va fi prima oară când femeia va putea urmări înregistrări video, făcute chiar de soțul ei, ale momentelor când ea era violată.

„Pentru prima oară, va trebui să retrăiască acele momente”, a spus avocatul Camus pentru agenția AFP, preluată de BBC.

Dominique P. a intrat în atenția poliției franceze după ce, în septembrie 2020, a fost prins în timp ce făcea poze cu telefonul sub fustele femeilor, într-un centru comercial din Franța.

Ulterior, polițiștii au descoperit în calculatorul său personal sute de fotografii și înregistrări video cu violurile asupra soției sale.

Conform investigatorilor, violurile și abuzurile repetate au început în anul 2011. Polițiștii au descoperit inclusiv conversații online între Dominique P. și persoane - cu vârste cuprinse între 26 și 74 de ani și din diverse categorii sociale - pe care le invita acasă pentru a-i viola soția.

Bărbatul e acuzat că lua parte la aceste violuri, pe care le filma, în timp ce soția sa era sedată într-o stare „apropiată de comă”, conform unui expert.

Dominique P. a mărturisit că a fost victima unui viol când avea 9 ani. El a mai fost acuzat în 1991 de crimă și viol și de tentativă de viol în 1999.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria

Vastă operaţiune de salvare a unor delfini eşuaţi pe o plajă din Franța

Miley Cyrus, dată în judecată pentru hitul „Flowers”. Ce riscă dacă pierde procesul

Parlamentul Franței a acceptat procedura de demitere a președintelui Macron

Partenerii noștri