Live

Al Pacino a dezvăluit că era să moară de COVID. „Mi-au spus că nu mai aveam puls. După cum spune Hamlet: A fi sau a nu fi”

Data actualizării: Data publicării:
Al Pacino, în vârstă de 84 de ani, aici într-o scenă din filmul „Ocean's 13” Foto: Profimedia Images

Actorul american Al Pacino, în vârstă de 84 de ani și cunoscut pentru rolulrile sale din „Nașu” sau „Scarface”, a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru New York Times și People, că era să moară de COVID în 2020 când a contractat coronavirusul și la acel moment încă nu exista pe piață un vaccin, informează The Guardian.

„Mi-au spus că nu mai aveam puls. A fost ceva de genul: acum ești aici, acum nu mai ești. M-am gândit: Uau, nici măcar nu-ți mai poți păstra amintirile. Nu mai ai nimic”, a spus Pacino în interviu.

Actorul și-a amintit că „nu s-a simțit deloc bine”, că a făcut febră și a suferit de deshidratare înainte să-și piardă cunoștința.

„Stăteam așa, la mine în casă și eram dus. Fix așa. Nu mai aveam puls”

La locuința actorului a fost chemată o ambulanță. Când și-a revenit, Al Pacino a văzut că sufrageria în care se afla era plină de șase paramedici și doi medici.

„Purtau costumele alea de ziceai că sunt sosiți de pe altă planetă”, a spus actorul. „A fost cumva șocant să deschizi ochii și să vezi așa ceva. Toată lumea roia în jurul meu și îi auzeam spunând: Și-a revenit. E aici, cu noi”.

Al Pacino s-a întrebat dacă chiar a murit cu adevărat, din moment ce o asistentă a confirmat că, la un moment dat, nu mai avea puls.

„Cred că am avut o experiență apropiată de moarte, nu cred că am murit”, a spus Al Pacino.

Actorul a mai spus că nu a văzut „nicio lumină albă sau ceva similar” și că „nu există nimic” după moarte.

„După cum spune Hamlet: «A fi sau a nu fi»... «Tărâmul neaflat de unde nimeni nu se întoarce» și apoi mai spune acele două vorbe: «No more» («Nimic/Atât»)”, a spus actorul Al Pacino.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi clienți Uber implicați într-un accident grav au descoperit că nu pot da în judecată compania pentru că au comandat o pizza

Kamala Harris vs Donald Trump. Cum stau cei doi candidați în sondaje, cu o lună înainte de alegeri

Zelenski îşi va prezenta „Planul Victoriei” la reuniunea de la Ramstein. Cum au catalogat SUA propunerile Ucrainei

Cazul gimnastelor Ana Bărbosu și Jordan Chiles: Cum încearcă SUA să întoarcă rezultatul care i-a adus româncei medalia de bronz la JO

Partenerii noștri