Live

Lavrov susține că Putin are simțul umorului. „A fost o glumă” când a spus că o susține pe Kamala Harris

Data publicării:
Vladimir Putin are simțul umorului, susține Serghei Lavrov. Foto: Profimedia

Preşedintele rus Vladimir Putin a glumit atunci când a spus că Moscova o sprijină pe candidata democrată, vicepreşedinta Kamala Harris, în alegerile prezidenţiale din noiembrie din SUA, declară ministrul de externe Serghei Lavrov.

Vladimir Putin a spus la începutul acestei luni că Rusia doreşte ca Harris să câştige alegerile, într-un comentariu cu tentă ironică în care a invocat râsul ei „molipsitor” drept motivul pentru care o preferă candidatului republican, fostul preşedinte Donald Trump. Remarca liderului rus a determinat Casa Alba să spună că Putin nu ar trebui să mai comenteze alegerile din 5 noiembrie.

„A fost o glumă”, a comentat Serghei Lavrov, întrebat cât de mult va afecta schimbarea preşedintelui american politica externă a Rusiei.

„Preşedintele Putin are un bun simţ al umorului. El glumeşte deseori în declaraţiile şi interviurile sale”, a adăugat Lavrov, într-un interviu acordat postului Sky News Arabia, preluat de Reuters, potrivit Agerpres.

„Nu văd diferenţe pe termen lung în atitudinea noastră faţă de alegerile actuale sau trecute în Statele Unite, pentru că acestea sunt conduse de deep-state-ul notoriu”, a mai spus ministrul rus.

Comentariile sale au fost publicate vineri pe site-ul Ministerului de Externe de la Moscova.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 20 de ani, e iubita fiului unui interlop arestat și câștigă o avere în fiecare lună. Tatăl ei a scos oamenii pe străzi

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Campania Kamalei Harris a cheltuit de trei ori mai mult decât Donald Trump în august

Pe Kamala Harris a luat-o gura pe dinainte, în direct. ”Dacă cineva intră în casa mea, va fi împușcat. Probabil nu trebuia să spun”

Kamala Harris, invitată a starului de televiziune Oprah Winfrey, la un miting de campanie. Ce au discutat cele două

Rusia a încercat să răstoarne guvernul Armeniei, acuză Erevanul. Puciștii s-au pregătit într-o bază militară rusească

Partenerii noștri