Live

Kremlinul către ruși: „Nu mai folosiți aplicațiile de dating, inamicul adună informații”

Data publicării:
Rusia își sfătuiește cetățenii să o lase mai moale cu aplicațiile de dating, pentru că pot deconspira manevre militare. Foto: Profimedia

Nu folosiți aplicațiile de dating, îi roagă Rusia pe cetățeni, în timp ce Ucraina avansează în zona Kursk. „Inamicul le folosește în mod activ pentru a aduna informații”, avertizează Kremlinul, scrie POLITICO.

Ministerul rus de Interne încearcă în prezent să limiteze utilizarea aplicațiilor de dating în regiunile care au fost marcate de incursiunea surpriză a Ucrainei, care a uimit Kremlinul.

„Utilizarea serviciilor de dating online este puternic descurajată. Inamicul le folosește în mod activ pentru a aduna informații”, a declarat ministrul de interne cetățenilor din Kursk, Belgorod și Briansk, potrivit informațiilor publicate de mass-media ruse.

Ministerul a emis, de asemenea, recomandări pentru personalul militar și de aplicare a legii, inclusiv să nu deschidă niciun hyperlink în mesajele primite de la necunoscuți și să nu difuzeze videoclipuri pe drumurile unde sunt prezente vehicule militare.

Aplicațiile populare de dating occidentale Tinder, Bumble și Badoo au părăsit piața rusă de când aceasta și-a început invazia la scară largă a Ucrainei în februarie 2022, însă rușii au trecut pe aplicațiile autohtone Mamba sau Tabor.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum a ajuns Ucraina să-și repare infrastructura energetică distrusă de ruși cu bani proveniți din rezerva valutară a Rusiei lui Putin

Fostul șef al armatei Republicii Moldova a fost pus sub învinuire pentru spionaj în favoarea Rusiei

Incendiul de la uriașul depozit de muniții din Rusia, vizibil din satelit. Rușii: „Situația e sub control, focul provine de la o dronă”

Soțul celei mai bogate femei din Rusia este acuzat de omor, după un atac armat la „Amazonul rusesc”, lângă Kremlin

Partenerii noștri