Live

Jennifer Aniston, critică la adresa lui JD Vance după comentariile despre femeile fără copii: Mă rog ca fiica ta să fie norocoasă

Data actualizării: Data publicării:
Aniston, care a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt, nu are copii. Foto: Shutterstock

Actriţa americană Jennifer Aniston, cunoscută în special pentru rolul său din serialul „Friends”, l-a criticat pe J.D. Vance, partenerul de campanie al candidatului republican la Casa Albă, Donald Trump, care a declarat despre femeile fără copii că „se simt mizerabil” şi sunt „doamne cu pisici”

Actriţa în vârstă de 55 de ani a postat într-un story pe rețeaua socială Instagram o înregistrare video cu Vance vorbind la emisiunea „Tucker Carlson Tonight” difuzată de Fox News în urmă cu câțiva ani.

„Am lăsat ţara pe mâna unor oameni care nu prea au un interes direct în ea”, susţine Vance în interviu. „Suntem efectiv conduşi, în această ţară, prin democraţi şi prin oligarhii corporatişti, de către o grămadă de femei fără copii, doamne cu pisici, care se simt mizerabil pentru vieţile lor şi alegerile pe care le-au făcut”, a adăugat politicianul, relatează joi DPA/PA Media, potrivit Agerpres. 

„Aşa că ele vor să facă şi restul ţării să se simtă mizerabil”, a mai spus Vance.

În aceeaşi postare, Aniston a criticat poziţia lui Vance împotriva fertilizării in vitro (FIV) spunând că speră că fiica acestuia „nu va fi nevoită să apeleze la FIV”.

„Chiar nu-mi vine să cred că aşa ceva vine din partea unui potenţial vicepreședinte al Statelor Unite. Tot ce pot spune, domnule Vance, este că mă rog ca fiica dumneavoastră să fie îndeajuns de norocoasă încât să aibă proprii copii, într-o bună zi. Sper că nu va fi nevoie să apeleze la FIV ca a doua opţiune. Pentru că încercaţi să îi răpiţi şi asta”, a mai scris actriţa.

Aniston a publicat, de asemenea, un videoclip cu vicepreşedintele Kamala Harris întrebându-l pe judecător asociat al Curţii Supreme de Justiţie a SUA, Brett Kavanaugh, dacă se poate „gândi la vreo lege care dă Guvernului puterea de a lua decizii cu privire la corpul bărbătesc".

Aniston, care a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt, nu are copii. Ea a dezvăluit revistei Allure în 2022 că a apelat la FIV în încercarea de a avea copii la vârsta de 30 și, respectiv, de 40 de ani, însă fără succes. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Președintele american crede că Secret Service are nevoie de mai mult ajutor. Agenția are peste 8.000 de angajați

Ce spun Kievul și Kremlinul despre cea de-a doua presupusă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump

Ce făcea Trump cu câteva secunde înainte ca împușcăturile să răsune din nou în jurul lui. Filmul evenimentelor

Donald Trump reacționează public după a doua tentativă de asasinat asupra sa. Ce a scris republicanul pe Truth Social

Partenerii noștri