Live

Inundații devastatoare în Italia. O persoană a murit și mii au fost evacuate

Data publicării:
Sursa Foto: Profimedia Images

Mii de persoane au fost nevoite să îşi evacueze locuinţele în urma ploilor abundente care au afectat nordul Italiei. Pompierii au intervenit toată noaptea pentru a salva persoanele afectate de vremea rea.

În Bologna şi în zonele învecinate, peste 2.000 de locuitori şi-au petrecut noaptea în adăposturi de urgenţă sau la rude şi prieteni. 

Numeroase străzi au fost inundate, iar un tânăr de 20 de ani a murit în maşina sa, după ce a fost surprins de creşterea nivelului apelor.

Regiunea Emilia-Romagna, a cărei capitală este Bologna, a fost lovită de furtuni care au provocat pagube estimate la mai multe milioane de euro, transmite DPA, preluată de Agerpres. 

Mai multe zone din sudul Italiei, inclusiv Calabria şi Sicilia, s-au confruntat, de asemenea, cu inundaţii în centrul oraşelor, în ultimele zile.

În multe zone, maşinile parcate au fost măturate de torenţi, iar înregistrările video au surprins scutere luate de ape pe străzile inundate.

 

Editor : A.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lege dură a Guvernului Meloni: Pedepse cu închisoarea și amenzi uriașe pentru italienii care caută mame surogat în străinătate

Deșertul Sahara a fost inundat pentru prima dată într-o jumătate de secol. În două zile a plouat cât în șase luni

Italia a trimis primul grup de migranți în Albania, în cele două centre construite de guvernul condus de Giorgia Meloni

Giorgio Armani vrea să se pensioneze. Când ar urma să se retragă creatorul de modă în vârstă de 90 de ani

Partenerii noștri