Live

Influencerul american Jack Doherty a făcut accident cu un McLaren de 200.000 de dolari, în timp ce era live pe o platformă de streaming

Data publicării:
Influencerul american, Jack Doherty se afla la volanul unui McLaren când a provocat un grav accident rutier în timp ce era live pe o platforma de streaming. Foto: Facebook/ Jack Doherty

Un influencer american, Jack Doherty, în vârstă de 21 de ani, urmărit de 15 milioane de abonaţi pe YouTube, a provocat un accident rutier grav, în weekend, pe o autostradă, în timp ce transmitea live pe platforma de streaming Kick, imediat după ce şi-a consulta telefonul, la bordul unui McLaren, relatează News.ro.

În înregistrarea video a accidentului, tânărul apare distras, atenția sa fiind îndreptată către telefon chiar înainte de a pierde controlul volanului.

Maşina personalizată a derapat pe astfaltul ud, pe o ploaie torenţială, şi a lovit o barieră de securitate de la marginea drumului.

În urma impactului, capota a fost smulsă, iar partea din faţă a bolidului de lux a fost distrusă.

Jack Doherty, youtuber și streamer pe platformaKick, a distrus un McLaren de 200.000 de dolari chiar în timp ce era live pe internet și era urmărit în acel moment de 185.000 de persoane.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Copil pe trotinetă, la un pas de accident pe trecerea de pietoni

Doi bărbați au fost răniți după ce balustrada unui restaurant s-a rupt și au căzut de la etaj

Accident grav pe A2. Un copil în vârstă de 11 ani a murit pe loc şi tatăl lui a fost grav rănit

Doi clienți Uber implicați într-un accident grav au descoperit că nu pot da în judecată compania pentru că au comandat o pizza

Partenerii noștri