Live

Video Incendiu masiv în apropierea reședinței lui Putin. Un depozit de lângă Moscova a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
Un depozit din Odinţovo, un oraş situat la vest de Moscova între reşedinţa oficială a lui Vladimir Putin şi aeroportul Vnukovo, a luat foc. Foto: Captură Twitter Nexta

Serviciul de urgenţă din Rusia a declarat, joi, că un depozit din Odinţovo, un oraş situat la vest de Moscova între reşedinţa oficială a lui Vladimir Putin şi aeroportul Vnukovo, a luat foc, relatează agenţia de presă TASS, citată de Reuters.

Acesta nu a precizat cum a izbucnit incendiul în depozit, aflat la 6,5 kilometri de reşedinţa prezidenţială a lui Putin din Novo-Ogariovo, potrivit News.ro.

Localnicii relatează în mediul online că au auzit sunete asemănătoare exploziilor, scrie Nexta. 

În jurul miezului nopţii, ora Moscovei, incendiul se desfăşura pe 2.000 de metri pătraţi, a precizat TASS citând serviciul de urgenţă.

Rusia a raportat două atacuri cu drone ucrainene în apropierea Moscovei în această săptămână. Dronele care veneau din direcţii vestice şi sudice au fost doborâte în apropierea Moscovei de sistemele de apărare aeriană.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Marele trădător al Ucrainei”, gest care a produs revoltă la Kiev: ”Ești un câine rus! Ține minte, părinții tăi locuiesc aici”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Planul de reformă al ONU a fost adoptat, în ciuda opoziției Rusiei. „Pact pentru un viitor mai bun” pentru umanitate

Fostul internațional ucrainean Anatoliy Tymoshchuk a devenit antrenor secund la „echipa de suflet” a lui Putin/ „Marele trădător”

Rusia a publicat lista țărilor care nu sunt pe placul lui Putin. Ungaria și Slovacia, singurele state UE care nu au fost incluse

Catastrofă în Iran. Cel puțin 51 de morți după ce o mină a explodat. Nu se știe câte persoane mai sunt blocate în subteran

Partenerii noștri