Live

Hezbollah a afirmat că a lansat „zeci” de rachete asupra Israelului

Data publicării:
Foto: GettyImages

Mişcarea islamistă libaneză Hezbollah a afirmat, sâmbătă seara, că a lansat „zeci” de rachete în nordul Israelului, în semn de „solidaritate” cu palestinienii din Gaza şi ca represalii la atacurile israeliene asupra sudului Libanului, scrie AFP, preluată de News.ro.

„Rezistenţa islamică a adăugat noua aşezare Beit Hillel (nord) pe lista sa de ţinte şi a bombardat-o pentru prima dată cu zeci de rachete”, a precizat mişcarea proiraniană, într-un comunicat de presă.

Iranul a promis o ripostă „severă” împotriva Israelului, pe care îl acuză de moartea şefului Hamas, Ismael Haniyeh, miercuri, la Teheran. Asasinarea sa a avut loc la câteva ore după ce Israelul l-a ucis pe comandantul Hezbollah Fuad Shukr la Beirut.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Doroftei n-a avut de ales după ce a fost numit ”cerșetor”: ”Barbut nu știu, poker nu știu. Au fost zile în care nu mâncam”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un elev a atacat cu ciocanul trei colegi și o profesoară într-o școală din Rusia

Rusia a lansat aproximativ 20 de drone spre Kiev. Este al optulea atac din septembrie asupra capitalei Ucrainei

Hezbollah și rebelii Houthi au atacat Israelul. O rachetă cu rază lungă de acțiune din Yemen a declanșat sirenele de raid aerian

Oficial NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Partenerii noștri