Live

Video Hamas și Hezbollah au atacat Israelul, la un an de la masacrul din 7 octombrie. Cel puțin 10 persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
Hamas a lansat mai multe rachete către Israel. Sursa Foto: X

Gruparea teroristă Hamas a tras, luni, mai multe rachete din Fâșia Gaza către Tel Aviv, cel mai mare oraș israelian. Totul, la exact un an de când teroriștii invadau Israelul, în cel mai grav atac, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi agenţii, comandamentul frontului intern al armatei israeliene a comunicat că la Tel Aviv au fost declanşate în cursul dimineţii sirenele de alarmă aeriană.

Luni, armata Israelului a mai informat că a trimis în sudul Libanului soldaţi din încă o divizie, a treia angajată în operaţiuni terestre împotriva grupării şiite libaneze Hezbollah, care are de asemenea ca susţinător regimul islamic de la Teheran.

Rachete lansate de Hezbollah au lovit luni Haifa, al treilea oraş ca mărime din Israel şi un port important la Marea Mediterană. Presa locală a raportat un număr de zece răniţi.

„Soldaţi din Diviza 91 au început ieri, duminică, o activitate operaţională localizată şi ţintită în sudul Libanului”, arată un comunicat al forţelor armate israeliene, preluat de AFP.

Editor : A.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Discuția pe care Gigi Becali a avut-o cu soția sa aproape de miezul nopții: ”Vezi, prostiile astea pot să ne coste”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O companie aeriană interzice pagerele și stațiile walkie-talkie la bord, după ce mii de dispozitive au explodat în Liban

Comisia Europeană cere încetarea imediată a focului în Fâșia Gaza, la un an de la atacul terorist comis de Hamas

Israelul comemorează masacrul Hamas din 7 octombrie cu ceremonii în toată țara. Luptele nu se opresc

Moartea unui ostatic israelian, anunţată chiar în ziua în care se împlineşte un an de la răpire. Idan Shtivi făcea poze la festival

Partenerii noștri