Live

Fostul prim-ministru Boris Johnson spune că a găsit un dispozitiv de ascultare în baie după întâlnirea cu Benjamin Netanyahu, în 2017

Data publicării:
Fostul premier britanic Boris Johnson. Foto: Profimedia Images

Fostul prim-ministru britanic Boris Johnson spune că echipa sa de securitate a găsit un dispozitiv de ascultare în baia sa personală de la Foreign Office din Londra, după întâlnirea cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, relatează The Telegraph, citând un extras din noua carte a politicianului conservator, scrie Times of Israel.

Numindu-l pe Netanyahu cu porecla Bibi, Johnson, care era ministru de Externe al Regatului Unit la acea vreme, spune că prim-ministrul israelian și-a făcut nevoile în „toaleta sa secretă” în timpul unei întâlniri din 2017.

„Acolo, Bibi a zăbovit pentru o vreme și, poate fi sau nu o coincidență, dar mi s-a spus că mai târziu, atunci când au făcut o verificare obișnuită pentru a depista microfoane, au găsit un dispozitiv de ascultare în toaletă”, scrie Johnson în „Unleashed”.

Solicitat să ofere mai multe informații pe această temă, fostul premier britanic a răspuns: „Cred că tot ce trebuie să știți despre acel episod este în carte”.

Johnson a mai făcut o dezvăluire în această carte, încălcând protocolul în acest caz: el a spus care a fost motivul decesului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Greșeala jenantă făcută de BBC care a dus la anularea unui interviu cu Boris Johnson

Cauza morții Reginei Elisabeta a II-a a fost dezvăluită de Boris Johnson. Fostul premier știa de un an despre suferința Reginei

Boris Johnson: Marea Britanie a luat în calcul invadarea Olandei în 2021, pentru a confisca o rezervă uriașă de vaccinuri Covid

Serviciul special din Rusia a arestat șase persoane pe care le acuză de sabotaj în favoarea Ucrainei

Partenerii noștri