Live

Video Două persoane au murit și alte zeci au fost rănite după ce un tren s-a ciocnit cu un camion în Rusia. Opt vagoane au deraiat

Data publicării:
Foto: X/@mog_russEN

Cel puţin doi oameni au murit şi până la 100 de persoane au fost rănite luni, când un tren de pasageri care transporta 800 de persoane s-a ciocnit cu un camion Kamaz, ceea ce a dus la deraierea a opt vagoane, relatează Reuters, potrivit News.ro. 

Unele vagoane zăceau contorsionate şi lovite lângă calea ferată, a relatat presa rusă.

Trenul venea de la Kazan, în Tatarstan, şi mergea spre Adler, pe malul Mării Negre, moment în care acesta a deraiat în sudul regiunii Volgograd, lângă gara Kotelnikovo, la aproximativ 1.200 km sud de Moscova, a declarat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Paramedicii sunt la faţa locului", a anunţat ministerul, adăugând că 324 de lucrători din serviciile de urgenţă sunt implicaţi în operaţiune. Au fost solicitate, de asemenea, elicoptere de urgenţă.

Canalul Telegram al publicației ruse Mash a anunţat că cel puţin două persoane au murit, dar că numărul ar putea creşte. Agenţia de ştiri Interfax a declarat că până la 100 de persoane ar putea fi rănite.

O înregistrare video neverificată care circulă pe Telegram arată cel puţin patru vagoane deraiate, unele răsucite, cu oameni ieşind din unul răsturnat pe o parte lângă şine.

Agenția rusă de știri TASS a citat surse neidentificate din cadrul forţelor de ordine ruse care au declarat că 20 de persoane au fost rănite în urma coliziunii trenului cu un camion Kamaz.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Consiliul Europei, îngrijorat de un amestec al Rusiei în viitoarele alegeri din Republica Moldova

Letonia limitează folosirea limbii ruse pe piaţa muncii şi o interzice pe ecranele ATM-urilor bancare

Fostul șef al armatei Republicii Moldova a fost pus sub învinuire pentru spionaj în favoarea Rusiei

Incendiul de la uriașul depozit de muniții din Rusia, vizibil din satelit. Rușii: „Situația e sub control, focul provine de la o dronă”

Partenerii noștri