Live

Video Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Atlanta. Pasager: Am auzit bubuituri puternice

Data actualizării: Data publicării:
Aeroportul din Atlanta. Foto: Shutterstock

Două avioane s-au ciocnit pe pista de pe aeroportul Atlanta din statul american Georgia. Coada uneia dintre aeronave a fost tăiată, potrivit imaginilor postate pe rețelele sociale, informează SkyNews

Delta Air Lines a declarat că unul dintre avioanele sale a lovit un avion regional în timp ce rula pentru plecare, iar ambele aeronave au fost avariate. Nu au fost raportate persoane rănite, iar compania aeriană a spus că pasagerii vor putea călători cu alte zboruri.

Compania aeriană a declarat că aripa unui Delta Airbus A350 care urma să plece spre Tokyo-Haneda a intrat în contact cu coada unui CRJ-900 Endeavour Air programat să plece spre Lafayette, Louisiana. 

Accidentul a deteriorat coada avionului regional și aripa avionului Airbus A350, potrivit aceleiași surse. Un bărbat care se afla într-unul dintre avioane a postat pe rețeaua socială X spunând că „un alt avion pare să fi tăiat partea din spate a avionului nostru”.

„Un sunet asurzitor de zgârieturi pe metal, apoi bubuituri puternice”, a adăugat el.

Administrația Federală a Aviației a declarat că va investiga incidentul. 

Incident pe Aeroportul Heathrow 

Incidentul de pe aeroportul din Atlanta vine după ce două avioane s-au ciocnit pe Aeroportul Heathrow din Londra la începutul acestui an. Un Virgin Atlantic 787 gol era remorcat de la standul de la Terminalul 3 când a tăiat vârful aripii unui Airbus A350 de la British Airways.

La bordul avionului care era remorcat nu se afla niciun pasager, a declarat atunci un purtător de cuvânt al Virgin Atlantic.

Un alt purtător de cuvânt, acesta fiind de la compania British Airways, a declarat că avionul său era staționar când s-a produs coliziunea. Niciun pasager nu a fost rănit.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Zbor de coșmar. Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat: ”Urechile oamenilor au sângerat”

Putin ordonă să se termine avionul Baikal, dar există două probleme: nu există motor și este prea scump

Amenda pe care trebuie să o plătească pasagerul unui avion după ce a avut un comportament neadecvat la bord

Un pasager care a făcut scandal în avion a fost pus să plătească pentru combustibilul consumat, după ce zborul a aterizat de urgență

Partenerii noștri