Live

Donald Trump își lansează propria platformă de criptomonede. Pe când era președinte acestea erau “escrocherii”

Data actualizării: Data publicării:
O nouă afacere pentru Donald Trump? Foto: Profimedia

Donald Trump a anunţat joi că îşi va lansa în curând propria platformă de criptomonede, pe care a prezentat-o drept o alternativă la ofertele marilor bănci şi instituţii financiare, transmite Agerpres.

„Americanii au fost storşi de marile bănci şi elitele financiare de prea mult timp”, a scris miliardarul. “Este timpul să rezistăm, împreună”, a adăugat Trump pe X şi pe reţeaua sa Truth Social.

El nu a furnizat detalii despre conţinutul exact al proiectului, denumit The DeFiant Ones, pe care doi dintre fiii lui Trump, Eric şi Donald Jr., care conduc conglomeratul familial Trump Organization, l-au descris în ultimele săptămâni drept 'imobiliarul digital'.

O escrocherie

Defavorabil, în timpul preşedinţiei sale, criptomonedelor, pe care le-a calificat chiar “escrocherie”, Donald Trump şi-a schimbat între timp radical poziţia, prezentându-se acum chiar drept un campion al monedelor digitale.

La o conferinţă importantă a sectorului la sfârşitul lui iulie, la Nashville (Tennessee), el a promis că, dacă va fi reales, va fi “preşedintele pro-inovaţie şi pro-bitcoin de care America are nevoie”.

Documente publicate la mijlocul lunii august au arătat că Donald Trump deţinea între 1 şi 5 milioane de dolari în ether, a doua cea mai importantă criptomonedă din lume.

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

După Taylor Swift și Eva Longoria, Billie Eilish își anunță și ea susținerea pentru Kamala Harris

Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea

De ce hobby-ul preferat al lui Donald Trump este un „coșmar” pentru agenții Secret Service care trebuie să îl protejeze

„Un alt moment negru cu consecințe politice imprevizibile”. Ce urmează în SUA după noua posibilă tentativă de asasinare a lui Trump

Partenerii noștri