Live

Ciudatul caz al valizelor cu rămășițe umane, abandonate pe pod: poliția a făcut o nouă arestare

Data publicării:
Cazul aținut prima pagină a ziarelor britanice Foto: Profimedia

Poliția a făcut o a doua arestare în cazul ciudat al valizelor cu rămășițe umane, abandonate pe un pod din Bristol, Anglia

Poliţia britanică a arestat sâmbătă un bărbat în legătură cu descoperirea celor două valize. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost arestat în Bristol, oraşul unde pe podul suspendat Clifton au fost descoperite cadavrele.

Suspectul urmează să fie dus la Londra pentru interogatoriu, a declarat Poliţia Metropolitană.

De la Londra la Bristol cu cadavre în valize

Vineri, poliţia a declarat că rămăşiţele aparţin a doi bărbaţi adulţi şi că principalul suspect călătorise din Londra cu cele două valize. Ceea ce înseamnă că cele două geamantane, grele, fuseseră cărate pe o distanță de 120-140 de mile.

Poliţia a primit rapoarte chiar înainte de miezul nopţii de miercuri despre un bărbat cu o valiză zdrenţuită din care părea să se scurgă sânge. Acesta se comporta ciudat pe pod. După ce a fost confruntat de public, suspectul a fugit lăsând valiza în urmă.

O a doua valiză a fost găsită în apropiere.

Poliţia a descoperit apoi rămăşiţe umane şi într-un apartament din vestul Londrei, despre care crede că au legătură cu părţi ale corpurilor găsite în Bristol.

Foto: Profimedia

Prima arestare

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, care fusese arestat la Londra vineri dimineaţă după descoperirea macabră de pe podul suspendat Clifton, a fost eliberat fără a fi inculpat, a precizat poliţia metropolitană.

Sâmbătă, poliţia a declarat că investigaţiile sunt în curs de desfăşurare, dar că, în acest stadiu, nu mai caută pe nimeni în legătură cu incidentul.

Arestarea de sâmbătă a fost salutată ca o "evoluţie semnificativă" în ancheta poliţiei de către comisarul adjunct Andy Valentine.

"Înţelegem îngrijorările comunităţilor locale atât din Bristol, cât şi din Londra, iar agenţii vor rămâne în zonă în zilele următoare pentru a-i linişti pe cei afectaţi de acest incident tragic", a declarat Valentine.

Poliţiştii cred că ştiu identitatea celor două victime de sex masculin, dar "identificarea oficială nu a avut încă loc", au declarat aceştia. Poliţia încearcă să localizeze şi să informeze rudele acestora.

 

Editor : Sebastian Eduard

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi bărbați sunt acuzați că ar fi furat o lucrare a artistului Banksy dintr-o galerie din Londra

Cincisprezece persoane au fost reținute după perchezițiile polițiștilor la o rețea care transporta migranți din România în Italia

Cum a arestat poliția din Australia peste 1.600 de persoane și a capturat droguri de 63 de milioane USD în doar câteva zile

Criminalul în serie, care a ucis și dezmembrat peste 40 de femei în Kenya, a evadat. „Avem de-a face cu un vampir, un psihopat”

Partenerii noștri