Live

Celebra scriitoare J.K. Rowling a primit mesaje „înfricoșătoare” prin care era amenințată că va fi „ucisă cu un ciocan”

Data actualizării: Data publicării:
Scriitoarea JK Rowling a fost amenințată cu moartea Foto: Profimedia Images

Un bărbat, care a postat mesaje „înfricoșătoare” pe rețelele de socializare prin care amenința că o va ucide pe celebra scriitoare a seriei Harry Potter, JK Rowling, dar și la adresa fostului deputat Rosie Duffield, a fost condamnat, scrie BBC.

Glenn Mullen, în vârstă de 31 de ani, a făcut publice clipuri audio în gaelică în care amenința că o va ucide pe scriitoare „cu un ciocan mare” și a spus că „merge să o întâlnească pe Rosie Duffield la bar cu o armă mare”.

Mullen, din Clyde Road, Manchester, a fost identificat drept autorul clipurilor postate de către o revistă online, la scurt timp după ce acestea au fost postate pe site-ul de socializare X în ianuarie 2023.

Bărbatul a recunoscut acuzațiile și a primit două pedepse cu suspendare.

Magistratul Paul Goldspring a spus că acțiunile lui Mullen fac parte dintr-un „fenomen modern” prin care mulți oameni „se ascund în spatele unei tastaturi pentru a amenința, abuza sau hărțui public alte persoane”.

Mullen a fost condamnat la opt săptămâni de închisoare cu suspendare. De asemenea, el trebuie să facă 150 de ore de muncă în folosul comunității și a fost obligat să plătească cheltuieli de judecată de 85 de lire sterline.

 

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Retorica lui Trump se radicalizează pe măsură ce se apropie dezbaterea cu Harris. Cu ce își amenință republicanul adversarii

Taylor Swift va urca din nou pe scenă joi, la Londra, după amenințarea teroristă de la Viena

Kim Jong Un trimite 250 de noi lansatoare de rachete la granița cu Coreea de Sud. Spectacol cu artificii și amenințări la Phenian

Scandal la JO 2024. O italiancă a renunțat la un meci de box cu o sportivă care are mai mult testosteron. „M-a durut prea tare”

Partenerii noștri