Live

Video&Foto Catastrofă în Iran. Cel puțin 51 de morți după ce o mină a explodat. Nu se știe câte persoane mai sunt blocate în subteran

Data actualizării: Data publicării:
În acest moment, rămâne neclar câte persoane sunt blocate în mină. Sursa foto: Profimedia Images

O explozie de gaz dintr-o mină de cărbune din Iran a ucis cel puțin 51 de persoane și a rănit 20, scrie BBC.  Din primele informații reiese că explozia ar fi fost cauzată de o scurgere de gaze de mina de cărbune situată în estul Iranului.

Explozia care a dus la moartea a cel puțin 51 de oameni s-ar fi produs în două blocuri ale minei din Tabas, la 540 km sud-est de capitala Teheran. Guvernatorul Khorasanului de Sud, Javad Ghenaatzadeh, a declarat că în momentul exploziei erau 69 de muncitori în blocuri, mai scrie sursa citată.

Guvernatorul a declarat: „A avut loc o explozie și, din păcate, 69 de persoane lucrau în blocurile B și C ale minei Madanjoo. În blocul C erau 22 de persoane, iar în blocul B erau 47 de persoane”.

În acest moment, rămâne neclar câte persoane sunt blocate în mină.

 

Explozia a avut loc, sâmbătă, la ora locală 21.00. Președintele Masoud Pezeshkian a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

 

 

Editor : Iulia Bălăianu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Iranul a trimis Rusiei rachete cu rază scurtă de acțiune, însă nu și lansatoarele necesare. Ce poate ascunde decizia

Momentul în care un apartament din Adjud sare în aer. Un bărbat a fost scos de pompieri de sub dărâmături şi dus la spital

Furie printre propagandiștii ruși după explozia mega-depozitului de muniții. „Rusia a pierdut muniție cât pentru 40 de zile de luptă”

Un israelian racolat de Iran a fost arestat sub acuzația de complot pentru asasinarea lui Netanyahu și a altor oficiali din Israel

Partenerii noștri