Live

Aterizare de urgenţă în Turcia. Un avion cu 247 de persoane la bord a aterizat pe aeroportul din Erzurum după o alertă cu bombă

Data publicării:
Un avion cu 247 de persoane la bord a aterizat pe aeroportul din Erzurum după o alertă cu bombă Foto: Profimedia

Un avion al companiei indiene Vistara cu 247 de persoane la bord a efectuat vineri o aterizare de urgenţă în estul Turciei din cauza unei alerte cu bombă, au anunţat compania şi autorităţile locale, citate de AFP.

"Zborul UK27 care efectua o cursă între Mumbai şi Frankfurt a fost deturnată spre Turcia (aeroportul din Erzurum) din raţiuni de securitate", a precizat compania aeriană indiană pe reţeaua socială X.

Citat de media turce, guvernatorului provinciei Erzurum, Mustafa Ciftci, a declarat că 247 de pasageri şi membri ai echipajului se aflau în avion şi a anunţat întreruperea temporară a decolărilor şi aterizărilor pe aeroportul din Erzurum, scrie Agerpres.

Pasagerii au fost coborâţi din avion şi percheziţionaţi unul câte unul înainte de a fi conduşi în interiorul aeroportului, o echipă de deminare fiind trimisă pentru a inspecta interiorul avionului şi bagajele, a precizat guvernatorul.

În cursul zborului, "unul dintre pasageri a scris pe un şerveţel că există o bombă în avion", iar echipajul a fost anunţat şi a decis să opereze o aterizare de urgenţă, a adăugat guvernatorul Mustafa Ciftci.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

77 de tone de detergent contrafăcut au fost reţinute de inspectorii vamali din Constanța

Occidentul finanțează armata lui Putin prin creșterea achizițiilor de combustibil ieftin rusesc (Politico)

Erdogan îi cere lui Putin să „returneze” Ucrainei peninsula Crimeea. „Sprijinul pentru independența Ucrainei este de neclintit”

O americancă a fost ucisă la un protest în Cisiordania. Martorii spun că soldații israelieni i-au tras un glonț în cap

Partenerii noștri